Μήλος και αναρρίχηση πάνε πακέτο

milos
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Αν φέτος μπει και η Μήλος στην ατζέντα των διακοπών σας, βάλτε μπρος και για τις αναρριχητικές της διαδρομές και ζήστε το νησί σε βάθος (και σε ύψος).

Η πανέμορφη Μήλος σίγουρα φημίζεται για τις παραλίες της, αλλά αν αναζητάτε και λίγη αδρεναλίνη παραπάνω, τότε σκεφτείτε την αναρρίχηση.

Η Δημοτική Αρχή Μήλου προωθεί και αυτή τη μορφή εναλλακτικού τουρισμού, με τις αναρριχητικές διαδρομές στο ακρωτήρι Βάνι και στον Προφήτη Ηλία (Γκρεμνά Καμπάνας) να προσελκύουν όσους θέλουν στις διακοπές τους και λίγη περιπέτεια. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι τοποθετήθηκαν ασφάλειες και ρελέ σε τέσσερις αναρριχητικές διαδρομές στο Ακρωτήρι Βάνι και σε έξι διαδρομές στον Προφήτη Ηλία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδρομές και την κατάβαση δίνονται από το γραφείο τουριστικών πληροφοριών που λειτουργεί στον Αδάμαντα, από τις 25/7/23. Απευθυνθείτε εκεί και συνδυάστε μπάνιο στις πανέμορφες θάλασσες της Μήλου με μια αναζωογονητική δραστηριότητα που σίγουρα θα κένι τις διακοπές σας αξέχαστες.