Νέα έρευνα: Πόσο ικανοποιημένοι είναι οι επισκέπτες της Μυκόνου;

mukonos-mikri-benetia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η MTC Group πραγματοποίησε έρευνα για λογαριασμό του Δήμου Μυκόνου με σκοπό να διερευνήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών στο Νησί των Ανέμων. Δείτε τα αποτελέσματα.

Απόλυτη ικανοποίηση και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά καταγράφεται από τους επισκέπτες της Μυκόνου σύμφωνα με μελέτη-αποκωδικοποίηση σχολίων μέσω Trip Advisor που έκανε η MTC GROUP.  

Το συμπέρασμα είναι ότι στις δύο πρώτες κατηγορίες «Εξαιρετικό» και «Πολύ καλό» τα καταλύματα συγκέντρωσαν 91%, οι δραστηριότητες 89% και τα εστιατόρια 97% πράγμα που αποτυπώνει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στο σύνολό του το Νησί των Ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα, το 85% των επισκεπτών αξιολογούν τη διαμονή τους ως εξαιρετική, ενώ 9 στους 10 βρίσκουν τις δραστηριότητες εξαιρετικές ή πολύ καλές. Ταυτόχρονα, το 91% χαρακτηρίζει εξαιρετική την εμπειρία του από την εστίαση.

Να σημειώσουμε ότι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες στο πλαίσιο της έρευνας είναι η Μικρή Βενετία, η Οδός Ματογιάννη, οι Κάτω μύλοι, η Παναγία Παραπορτιανή και η Rarity Gallery.

Η έρευνα αφορά το διάστημα από 1/5 έως 30/8/2023 με επεξεργασία 2.392 κριτικών.