Στον «αέρα» οι εμφανίσεις των Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι απαντά η διοργανώτρια εταιρεία

coldplaybbc071221
ΤΡΙΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Μετά το πρόσφατο «λουκέτο» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ λόγω προβλημάτων στατικότητας στην γέφυρα Καλατράβα, είναι εξαιρετικά απίθανο να πραγματοποιηθούν οι sold out συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Οι συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί για τις 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Μετά τις πρόσφατες, ωστόσο, εξελίξεις, θεωρείται αμφίβολη η πραγματοποίησή τους, αφού τα σενάρια της αλλαγής χώρου ή ημερομηνίας είναι μη ρεαλιστικά.

Η αναστάτωση των αρμόδιων αλλά και των κατόχων εισιτηρίων είναι μεγάλη εξ ου και η διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών προχώρησε σε ανακοίνωση που διαμορφώνεται ως εξής:

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.-Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!