Ploes Floating Venue: Ο μοναδικός πλωτός χώρος εκδηλώσεων έκλεισε ένα χρόνο

ploes GEORGE BROUSALIS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Το PLOES floating venue γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους και φαντασμαγορικές εκπλήξεις.

Το PLOES floating venue είναι o μοναδικός πλωτός χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων, βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου και ήδη έχει γίνει κορυφαία επιλογή για τη διοργάνωση εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και κάθε τύπου event. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τους ανθρώπους τη ναυτιλίας και είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους τους γοητεύει η θάλασσα και θέλουν να βιώσουν μια μαγική εμπειρία σε ένα πρωτοποριακό χώρο που ενώνει έξυπνα τη στεριά με τη θάλασσα.  

GEORGE BROUSALIS

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 το PLOES floating venue γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους και φαντασμαγορικές εκπλήξεις. Καλεσμένοι αυτής της ιδιαίτερης βραδιάς ήταν οι 350 διοργανωτές εκδηλώσεων, σημαντικά γραφεία παραγωγής & event planners που διοργάνωσαν μια ή περισσότερες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του, συνεργάτες event managers, wedding planners, pr και production agencies, αλλά και σημαντικοί παράγοντες της Ναυτιλίας, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής και της Τέχνης, όπως οι ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου & Αλέξανδρος Σταύρου.

Αρωγοί της γιορτής ήταν οι συνεργάτες του Ploes, οι οποίοι συνέβαλλαν με τις υπηρεσίες τους ουσιαστικά στην υλοποίηση μιας επιτυχημένης βραδιάς. Τα εορταστικά εδέσματα & το bar management  ανέλαβε το  πολυβραβευμένο Catering Δειπνοσοφιστήριον, την ηχοφωτιστική κάλυψη η ViParties και τον κατακόκκινο ανθοστολισμό το Fiorentino. Η Scent Plus ενίσχυσε τα συναισθήματα των καλεσμένων με τον ιδιαίτερο αρωματισμό της αίθουσας με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές βασισμένες στο πορτοκάλι και στην κανέλα.

GEORGE BROUSALIS

Παράλληλα μια σειρά αξιόλογων καλλιτεχνών συνέπραξαν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας με άρωμα jazz, ζεστού κρασιού glühwein και gingerbread. Συμμετείχαν οι: Μελαχρινός Βελέντζας στο πιάνο, ο  Αδάμ Τσαρούχης με την  ορχήστρα του, αλλά και οι χορευτές της ομάδας Event Dancers, οι οποίοι αναβιώσαν με το ταλέντο τους την ενέργεια ενός κρουαζιερόπλοιου του 1900.  Ο bar director του «Δειπνοσοφιστήριον», ο αριστοτέχνης Άρης Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό cocktail show, που κέρδισε τις εντυπώσεις των καλεσμένων. Η περίτεχνη τούρτα σχεδιάστηκε με φαντασία από τον Gus Αθανασιάδη τον pastry chef του catering «Δειπνοσοφιστήριον»,  ενώ τα κεράκια ανέλαβαν να σβήσουν τρεις εκ των συνιδιοκτητών του Ploes, η Αγγέλα  Σπανοπούλου, ο Διονύσης Τερζής & ο Βασίλης Σαλπαδήμος. Η στιγμή επισφραγίστηκε με εντυπωσιακά εναέρια πυροτεχνήματα που επιμελήθηκε η Nanos Fireworks. Την ιδιαίτερη στιγμή τίμησε με την παρέμβασή του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ.  Γιάννης Φωστηρόπουλος, ενώ  το συντονισμό και την παρουσίαση ανέλαβε ο Γιώργος Μανίκας. Το πάρτι συνεχίστηκε έως αργά με τον DJ της Viparties Γιάννη Λέγγα να διατηρεί την χορευτική ενέργεια όλων των καλεσμένων στα ύψη!
Aναζητήστε στο Instagram τα προφίλ των συνεργατών της ξεχωριστής βραδιάς:

GEORGE BROUSALIS

ΕVENT HASHTAGS: #ploesevents #ploesfloatingvenue

Host: @ploes_events (www.ploes-events.gr)

Christmas Bites, Drinks&Cake: @catering.dipnosofistirion

Festive Spirit & Dj: @viparties.events

Florals: @fiorentino_lfs

Photobooth: @bubblebooth.gr

Photomaster: @loveinaframe.gr (Andreas Stavropoulos)

Video art: @beyondfilms.gr

Press photos: @studio_panoulis

Νeon: @theletterco_gr

Fireworks: @nanos_fireworks

Rentals: @stylebox_rentals

Van truck: @van_tales_gr

Banner: @radicalcommunications

Hosting: @fsdhostingagency

Scent Experts: @scentplusltd

PR services: @funcomm.pr

Coordinator: @the_event_operator

Piano act: @melachrinos_velentzas

Dance show: @eventdancers

Live band: @adamtsarouchis

Cocktail show: @aris_chatziantoniou

Presenter: @giorgosmanikas