Θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας του κρασιού;

krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2022

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με ένα δίωρο σεμινάριο από τις Ελληνίδες του Κρασιού.

Το κρασί είναι απόλαυση, είναι γεύση, είναι τελετουργία και ταυτόχρονα είναι γνώση και εμπειρία. Αν θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές του ώστε να το επιλέγετε και να το απολαμβάνετε καλύτερα, τότε κρατήστε τη θέση σας στο δίωρο σεμινάριο των Βασικών Αρχών Γευσιγνωσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 9/5.

Μέσα από 4 επιλεγμένες ετικέτες αντιπροσωπευτικών ελληνικών οίνων, θα έχετε την ευκαιρία στο πλαίσιο του σεμιναρίου να οξύνετε τις αισθήσεις σας και να γνωρίσετε τη μεθοδολογία που οδηγεί στην σωστή αντίληψη και την απόλαυση του κρασιού με την καθοδήγηση της Μαρίας Τζίτζη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00, με ώρα προσέλευσης τις 18.30 και το κόστος για μέλη είναι 15 ευρώ ενώ για μη μέλη 25 ευρώ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες στο [email protected] μέχρι και τη Κυριακή 8 Μαΐου.

Με το τέλος του σεμιναρίου, με ευχάριστη διάθεση και νέες γνώσεις, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη από το  Thea Terrace Bar στον 7ο όροφο του Central Athens Hotel συντροφιά με το ποτό ή το κρασί σας.

Λόγω των μέτρων κατά του COVID19 θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας του προσωπικού και των καλεσμένων.

Info
Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας Κρασιού
Central Athens Hotel
στις 9/5 στις 19.00