World Travel Awards: Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο προορισμό στην Ευρώπη

ellada-santorini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Με πολλαπλές βραβεύσεις έφυγε η Ελλάδα από τα World Travel Awards 2024, μεταξύ των οποίων και αυτή του κορυφαίου προορισμού της Ευρώπης.

Πριν λίγες ημέρες, τα «Όσκαρ» του τουρισμού, τα 31α World Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Ritz-Carlton του Βερολίνου, έδωσαν πολλούς λόγους στην Ελλάδα να το γιορτάσει. Μεταξύ των βραβεύσεων που αφορούν τη χώρα μας, υπήρξε και αυτή του κορυφαίου προορισμού στην Ευρώπη για το 2024, όπως επίσης και του κορυφαίου city-break προορισμού για την Αθήνα, η οποία πέρσι είχε ξεχωρίσει ως κορυφαία πολιτιστική πόλη της Ευρώπης.

Τα World Travel Awards διεξάγονται σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου και οι φετινές ελληνικές διακρίσεις, για μια ακόμη φορά, ήταν πολλαπλές.

Ikos Odisia

Η Ελλάδα ξεχώρισε στην Ευρώπη με 16 διακρίσεις
Κορυφαίο all-inclusive resort της Ευρώπης στα φετινά βραβεία αναδείχτηκε το Ikos Odisia στην Κέρκυρα, ενώ ως κορυφαίο ευρωπαϊκό παραθαλάσσιο resort, αλλά και Leading Luxury Villa Resort ξεχώρισε το Elounda Beach Hotels&Villas. Συνεχίζοντας τις διακρίσεις της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το Elounda Beach Hotels στην Κρήτη κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου beach resort στην Ευρώπη και το Santo Pure Oia Suites and Villas στη Σαντορίνη είναι leading boutique resort για το 2024 στην Ευρώπη.

Domes Noruz Chania

Η Ελλάδα, όπως είπαμε, αποτελεί κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό για το 2024 και η Αθήνα κορυφαίο city break προορισμό στην Ευρώπη, ενώ επιστρέφοντας στα ξενοδοχειακά, το Grand Resort Lagonissi ξεχώρισε ως κορυφαίο Conference resort και Leading Luxury Island Resort 2024. To Sani resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής πήρε τον τίτλο του κορυφαίου οικογενειακού resort, ενώ το Domes Noruz Chania Autograph Collection βραβεύτηκε ως ο ιδανικός προορισμός της Ευρώπης για νεόνυμφους. Παραμένοντας στα Χανιά, το Domes Zeen Chania, A Luxury Collection πήρε τον τίτλο του κορυφαίου leisure resort, ενώ το Domes of Elounda, Autograph Collection ξεχώρισε στις luxury οικογενειακές διακοπές.

Rupert Peace

One&Only Aesthisis

Στο «παιχνίδι» βρίσκεται φυσικά και η Μύκονος, με το The Magnificent Villa Sunset @ Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort, που βραβεύτηκε ως κορυφαίο Luxury Hotel Villa 2024 στην Ευρώπη. Το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort ανακυρήχθηκε Leading Luxury Resort 2024, το One&Only Aesthesis κορυφαίο νέο resort και το Elounda Bay Palace κορυφαίο seafront resort στην Ευρώπη.

Katikies Garden

Σε εθνικό επίπεδο, οι βραβεύσεις φτάνουν τις 34. Ενδεικτικά, το μοναδικό Katikies Garden ψηφίστηκε ο μεγάλος νικητής των World Travel Awards στην κατηγορία Greece’s Leading All-Suite Hotel, ένα πολύ σημαντικό βραβείο με το οποίο έχει τιμηθεί το πολυτελές ξενοδοχείο και το 2021 και το 2023. Ακόμη, η Mideast Travel εκπροσωπώντας επάξια την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία, διακρίθηκε στα 31α World Travel Awards, αποσπώντας τέσσερα σημαντικά βραβεία Worldwide (Europe’s Leading Destination Management Company 2024, Greece’s Leading Travel Management Company 2024, Greece's Leading Destination Management Company 2024 και Greece's Best MICE Organiser 2023), ενώ το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ξεχώρισε ως κορυφαίο Luxury Hotel για το 2024.

Four Seasons Astir Palace

Δείτε όλους τους νικητές σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο εδώ.