Rethymno Rocks: Το Ρέθυμνο «τα σπάει» και φέτος για 4η χρονιά

rethumno
ΤΡΙΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το πλήρες φετινό Lineup του Rethymno Rocks και οι υπόλοιπες δραστηριότητες.

Και ενώ βρισκόμαστε ήδη μέσα στις μεγάλες ανακοινώσεις των εκδηλώσεων που θα απασχολήσουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι, παράλληλα, μαθαίνουμε και για τις εκδηλώσεις που οργανώνονται και στην περιφέρεια. Εκδηλώσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τους ήδη καταξιωμένους πολιτιστικούς θεσμούς, ίσα ίσα που εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με τις καλοκαιρινές διακοπές, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα, μια ακόμα πιο πλούσια εμπειρία.

Μία από αυτές τις διοργανώσεις που δυναμώνει όλο και περισσότερο και φιλοδοξεί να παρουσιάζει εκδηλώσεις πολλών ειδών όλο το χρόνο, είναι το Rethymno Rocks, ένα φεστιβάλ του λεγόμενου σκληρού ήχου, που διοργανώνεται φέτος για 4η χρονιά στα τέλη Αυγούστου στο μαγευτικό κάστρο της Φορτέζας και ήδη έχει ανακοινώσει τα σχήματα που θα συμμετέχουν.

Συνεχίζοντας την παράδοση που φέρνει γνωστά και καταξιωμένα σχήματα της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας σκηνής στο Ενετικό κάστρο με την καταπληκτική θέα, φέτος ο κόσμος που θα παρευρεθεί, θα απολαύσει τους Φινλανδούς Beast In Black, τους Σουηδούς Evergrey και Crashdiet, τους Ιταλούς Domine και τους δικούς μας Suicidal Angels, Aherusia, Meden Agan και Cosmic Plunge. Όλα αυτά, στο χορταστικό διήμερο 30 & 31 Αυγούστου ενώ για την προηγούμενη ημέρα, προγραμματίζεται warm-up party με τη συμμετοχή σχημάτων που θα ανακοινωθούν. 

Πριν από όλα αυτά όμως (τα οποία θα παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά), διοργανώνονται 2 εκδηλώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η διοργάνωση του Rethymno Rocks υποδέχεται τον Σάκη Τόλη, αρχηγό των Rotting Christ με το προσωπικό του σχήμα, το Σάββατο 13 Απριλίου στο club Astro Live. Μαζί του θα είναι οι Amongruins και οι Chthonic Rites. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 14 Απριλίου, διοργανώνεται bazaar δίσκων, cd και t-shirts στο Chaplin's, στην παραλία του Ρεθύμνου, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα social media του Rethymno Rocks καθώς και στο rethymnorocks.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για όλες τις επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και να αγοράσετε και τα συλλεκτικά μπλουζάκια του φεστιβάλ, βοηθώντας περισσότερο την παραγωγή.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]