Τα περιποιημένα χείλη επιστρέφουν κι έχουν να πουν πολλά

kokkino-kragion-kalokairi
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Για πάνω από δύο χρόνια καλύψαμε όλοι τα χείλη μας με μάσκες για την προστασία μας από τον πανδημία του νέου κορονοϊού. Τουλάχιστον, όμως, για το καλοκαίρι, πετάμε τις μάσκες και βάζουμε χρώμα στα χείλη, δίνοντάς τους ξανά ζωή.

Τέλος πια στα κρυμμένα χείλη! Οι μάσκες μπαίνουν για λίγο στην άκρη και το χαμόγελό μας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με ζουμερά χείλη που λάμπουν.

 Ξεκινήστε, λοιπόν, με τη φροντίδα των χειλιών σας, καθώς ίσως να τα είχατε παραμελήσει όλα αυτά τα χρόνια. Κάντε το απαραίτητο πίλινγκ με ένα ήπιο προϊόν για την περιοχή, ώστε να απαλλαχτείτε από πετσάκια και νεκρά κύτταρα και θρέψτε τα με ένα καλό, ενυδατικό lip balm με δείκτη προστασίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι όπως το υπόλοιπο πρόσωπό μας και το δέρμα μας χρειάζονται αντιηλιακή προστασία, το ίδιο ισχύει και για τα χείλη.

Τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού στα χείλη θα είναι λαμπερά, έντονα, με τις neon αποχρώσεις να παίζουν πολύ. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε στα καλοκαιρινά ροδακινί και φραουλένια χρώματα ή ακόμη και στα έντονα κόκκινα για τις πιο βραδινές εξόδους.

Δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα, φέτος κάντε την αρχή για πιο οικολογικά κραγιόν, επιλέγοντας βιολογικά, από βιολογικά εκχυλίσματα λουλουδιών που ταυτόχρονα προστατεύουν και φροντίζουν τα χείλη, πλούσια σε φυτικά συστατικά. Προτιμήστε ένα κραγιόν που έχει ήπια σύσταση και προσφέρει αποτέλεσμα με ένα μόλις πέρασμα, ώστε να μπορείτε να το καθαρίζετε και να το επαναχρησιμοποιείτε εύκολα, όσο συχνά απαιτείται, χωρίς να αφυδατώνονται τα χείλη.