6 αγαπημένοι καλλιτέχνες των 90s που είναι ακόμα ακμαίοι...

no-doubt
ΤΡΙΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Θυμάστε τους Cranberries και το «Zombie» τους ή την Alanis Morissette με το «Ironic»; Άλλοι αμυδρά, άλλοι σίγουρα σκαρφίζονταν χορευτικά για τα τραγούδια αυτά κι άλλοι πήγαιναν σε εφηβικά πάρτι για να τα χορέψουν και να γίνουν το επίκεντρο στην παρέα. Ε ναι λοιπόν, και οι 6 παρακάτω αγαπημένοι μουσικοί, συνεχίζουν να παράγουν και σήμερα…

No Doubt

Τι θυμόμαστε; Το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος «Tragic Kingdom» ήταν εκείνο που έκανε γνωστούς τους No Doubt το 1995. Οι θαυμαστές τους «κόλλησαν» για χρόνια με τα κομμάτια «Just a Girl» και «Don't Speak» που θυμούνται τακτικά ακόμα.

Τι κάνουν τώρα; Αν και τυπικά η μπάντα έχει χωριστεί μετά το τελευταίο τους άλμπουμ «Push and Shove» το 2012, τα λεγόμενά τους αφήνουν υποσχέσεις για επανένωση…

Garbage

Τι θυμόμαστε; Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήταν το «Stupid Girl» αλλά και το «Only Happy When It Rains», που έκαναν θραύση στους λάτρεις της alternative rock σκηνής.

Τι κάνουν τώρα; Ύστερα από μια παύση οι Garbage επέστρεψαν δυναμικά το 2010 στο στούντιο. Τώρα δουλεύουν νέο δίσκο που θα ακολουθήσει το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2012 με τον τίτλο «Not Your Kind of People».

The Cranberries

Τι θυμόμαστε; Η ιρλανδέζικη ροκ μπάντα έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική με το βίντεο κλιπ «Linger» το 1993, που αγαπήθηκε πολύ από το MTV. Αλλά η φωνή της Dolores O'Riordan και η μουσική των Cranberries αγαπήθηκαν παράφορα με το «Zombie» το 1994.

Τι κάνουν τώρα; Το 2012 κυκλοφόρησαν νέο δίσκο με τον τίτλο «Roses», που ήταν και ο πρώτος τους μετά το 2001.

Alanis Morissette

Τι θυμόμαστε; Ήταν μια άγρια προσωπικότητα και αγαπήθηκε πολύ με τα τραγούδια της «You Oughta Know», «All I Really Want» και «Ironic», που την κατέστησαν μια μετρίσιμη γυναικεία δύναμη στον χώρο της ποπ-ροκ σκηνής.

Τι κάνει τώρα; Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2012 με τον τίτλο «Havoc and Bright Lights», αλλά τώρα δουλεύει για τη μεταφορά του άλμπουμ της «Jagged Little Pill» ως μιούζικαλ στο Broadway το 2014.

Third Eye Blind

Τι θυμόμαστε; Οι Third Eye Blind γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία τo 1997 με το άλμπουμ που έφερε το όνομά τους. Το κομμάτι τους «Semi Charmed Life» έγινε αμέσως επιτυχία, ενώ όλοι θυμόμαστε και τραγουδάμε ακόμα τα «Jumper» και «How's It Gonna Be».

Τι κάνουν τώρα; Οι Third Eye Blind συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους θαυμαστές τους με νέα άλμπουμ και τραγούδια και σχεδιάζουν να βγάλουν νέο δίσκο, τον πέμπτο τους συνολικά.

Goo Goo Dolls

Τι θυμόμαστε; Αν και η μπάντα είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και πιο πριν, η τεράστια αγάπη του κοινού για τους Goo Goo Dolls έφτασε στο αποκορύφωμά της μετά την κυκλοφορία του «Iris», από το soundtrack της ταινίας «City of Angels». Το κομμάτι περιλαμβανόταν στο άλμπουμ του 1998 με τον τίτλο «Dizzy Up The Girl» μαζί με τα «Slide» και «Broadway».

Τι κάνουν τώρα; Οι Goo Goo Dolls μόλις κυκλοφόρησαν νέο δίσκο με τίτλο «Magnetic» το 2013 και δε φαίνεται να σταματούν άμεσα…