10 τραγούδια για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας

imera-ilios-ksupnima
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το πρωινό ξύπνημα μπορεί να είναι βασανιστικό για πολλούς, αλλά όλα μπορούν να γίνουν ομορφότερα, με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση!

«I’m Alive» - Celine Dion

Η Καναδέζα τραγουδίστρια με αυτό το κομμάτι εγγυάται ότι θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση με τους αισιόδοξους στίχους του.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«I Say a Little Prayer» - Diana King

Η Diana King έκανε μια δική της reggae εκδοχή στην μεγάλη επιτυχία της Dionne Warwick το 1997, δίνοντας μια πιο φρέσκια εκδοχή.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

«Here Comes The Sun» - Beatles

Μια αίσθηση γαλήνης και ικανοποίησης αφήνει στον ακροατή αυτό το κομμάτι των Beatles, ιδανικό για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του με ηρεμία και χωρίς νεύρα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«Pocketful of Sunshine» - Natasha Bedingfield

Το τραγούδι της Βρετανής τραγουδίστριας έχει ντύσει μουσικά πολλές σειρές και ταινίες και μιλάει για την ανάγκη του να φεύγεις από τα προβλήματα και το στρες, με τη λάμψη του ήλιου στο πλευρό σου.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«Beautiful Day» - U2

Ένα αρκετά ανεβαστικό κομμάτι από τους U2, προκαλεί τον ακροατή να χαρεί την καινούργια, όμορφη ημέρα, και να μην την αφήσει να φύγει.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

«Crazy» - Aerosmith

Ένα  τραγούδι που δεν θα ήταν το πρώτο που θα ερχόταν στο μυαλό στην κατηγορία «τραγούδια για πρωινό ξύπνημα», η μουσική του όμως και η ερμηνεία του Steven Tyler, σε παρακινούν να το τραγουδήσεις μαζί του, σχηματίζοντας ταυτόχρονα στο πρόσωπο σου ένα χαμόγελο.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«Wake Up and Live» - Bob Marley

Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας και ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα έρθουν, είναι να εφαρμόσεις τους στίχους του reggae αυτού ύμνου κατά γράμμα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

«Good Morning, Good Morning» - The Beatles

Από τον ήχο της τρομπέτας στην αρχή και τη μελωδία του και τους στίχους του,  αυτό το τραγούδι των «Σκαθαριών», γραμμένο από τον John Lennon, είναι ένα καταπληκτικό εφαλτήριο για μια καινούργια μέρα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«Ray of Light» - Madonna

Από το ομώνυμο album της βασίλισσας της pop και με τη συνδρομή του William Orbit, ο χορευτικός αυτός ύμνος είναι από τα must κομμάτια για ένα καλό πρωινό ξύπνημα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ 

«Take it Easy» - The Eagles

Εκτός από το «Hotel California», οι The Eagles είναι διάσημοι και για αυτό το ανεβαστικό τραγούδι, με τον δυναμικό ρυθμό, που δεν πρέπει να λείπει από καμία πρωινή playlist!

Ακούστε το τραγούδι εδώ