Οι Eurythmics επανενώνονται για μια βραδιά αφιερωμένη στους Βeatles

eurythmics
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η Annie Lennox και ο Dave Stewart θα δώσουν μια κοινή συναυλία ως Eurythmics, για πρώτη φορά μετά από περίπου 10 χρόνια στο «The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles».

Η Annie Lennox και ο Dave Stewart θα επανενωθούν ως Eurythmics για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, για να τιμήσουν τους Beatles σε μια συναυλία στο τέλος αυτού του μήνα. Το δίδυμο αναμένεται να συνοδεύεται στη σκηνή από τους Maroon 5, Alicia Keys και John Legend.

«Αυτό που πίστευα ότι ήταν σημαντικό, ήταν να βρω εκείνους τους καλλιτέχνες που όχι μόνο θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν τραγούδια των Beatles, αλλά θα ένιωθαν βαθιά τι σημαίνουν αυτά» αναφέρει  ο Ken Ehrlich, παραγωγός του σόου.

Κανένα από τα μέλη των Eurythmics παρ΄όλα αυτά, δεν έχει ανακοινώσει δημόσια την συμμετοχή του γκρουπ στο σόου, ούτε και το τραγούδι που πρόκειται να ερμηνεύσουν. Πρόκειται βέβαια, για μια απρόσμενη συμφιλίωση μιας και η Lennox με τον Stewart μιλούν σπάνια μεταξύ τους. Και οι δυο τους ακολουθούν πια σόλο πορεία στη μουσική.

Με τον τίτλο «The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles», ένα μουσικό event αφιερωμένο στους Beatles θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου, μια ημέρα μετά την τελετή των βραβείων Grammy και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 9 Φεβρουαρίου, στην 50ή επέτειο από τη βραδιά που οι Beatles εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο The Ed Sullivan Show.

Αν και ο διοργανωτές δεν αποκάλυψαν αν κάποιο από τα «Σκαθάρια» θα λάβει μέρος στο σόου, ο Paul McCartney και ο Ringo Starr είναι υποψήφιοι για να λάβουν βραβείο Grammy για την συνολική προσφορά τους στη μουσική.

12 καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στη βραδιά των Beatles. Η Alicia Keys και ο John Legend θα κάνουν ένα ντουέτο και θα ερμηνεύσουν το «Let It Be», ενώ ο John Mayer θα τραγουδήσει μαζί με τον country καλλιτέχνη Keith Urban, το «Don't Let Me Down».