Μια ολοκαίνουργια πρωτότυπη πλατφόρμα από τον Avicii

avicii
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο παγκοσμίως γνωστός dj Avicii που το 2013 γνώρισε τεράστια επιτυχία με το άλμπουμ του «True», εγκαινιάζει μια δημιουργική online πλατφόρμα που συνδυάζει τη μουσική του με βίντεο.

O Avicii είναι γνωστός για το ανήσυχο πνεύμα του και τις συνεχείς αναζητήσεις στη μουσική του. Τώρα ήρθε η ώρα να πρωτοτυπήσει λανσάροντας μια online πλατφόρμα, που λέγεται ΤrueTube, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να συνδυάζει τη μουσική του Avicii με online βίντεο που θα βρει σε αυτή, δημιουργώντας εξ ολοκλήρου καινούργια μουσικά κλιπ.

Στην αναζήτηση νέων τρόπων διαδραστικότητας με τους θαυμαστές του παγκοσμίως, ο Avicii ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα αυτή πλατφόρμα στην οποία η fans θα μπορούν να ταιριάξουν online βίντεο με ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το άλμπουμ του Avicii. Η πλατφόρμα θα αναλαμβάνει να ενώσει ομοιόμορφα τα βίντεο που θα επιλέγουν οι χρήστες και έτσι, θα δημιουργείται ένα νέο εντελώς προσωπικό και καινούργιο κλιπ για τη μουσική του Avicii.

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από το «Dark Side of The Moon» των Pink Floyd, το οποίο έπαιζε σε συγχρονισμό με αποσπάσματα από τον «Μάγο του Οζ».

Μετά το λανσάρισμα της πρωτοβουλίας του Avicii, θα ακολουθήσουν και online διαγωνισμοί με αποκλειστικά βραβεία.