Δυνατό house party στο Yoga Bala

dunato-house-party-sto-yoga-bala

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Ο Larry Heard έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό house dj set, από αυτά που ο ίδιος γνωρίζει καλά να κάνει.

Ένα δυνατό house party ετοιμάζουν το RBMA σε συνεργασία με το ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ και τις OUTRO, για το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο Yoga Bala, με καλεσμένο έναν από τους θεμελιωτές της παγκόσμιας house σκηνής.

Ο Larry Heard, υπήρξε σημείο αναφοράς για κάθε μετέπειτα παραγωγό που επηρεάστηκε από την αμερικάνικη house, καθώς ήταν από τους πρώτους που συνδύασαν τον ρυθμό της disco με την ενέργεια και τον φουτουριστικό ήχο του acid house. Ξεχώρισε για τον ιδιαίτερο ήχο του τη δεκαετία του ’80, ξεκινώντας την πορεία του με διάφορα ψευδώνυμα όπως Mr. Fingers ή Fingers Inc.

Με αυτό το ψευδώνυμο κυκλοφόρησε το πρώτο solo album το «Another Side». Το 1986 κυκλοφόρησε το αξεπέραστο club hit «Can You Feel It?» και η επιτυχία συνεχίστηκε με το sample «I have a dream», από τον θρυλικό λόγο του Martin Luther King το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της house μουσικής.

Η δισκογραφία του Larry Heard - σε αντίθεση με τους περισσότερους house παραγωγούς - είναι πολύ μεγάλη και εκτείνεται από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι και τις μέρες μας, σε πολύ σημαντικά label.

Πληροφορίες: Yoga Bala,Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή, 210 3311335, στις 11 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.