Όπλα, γυναίκες και…επίδεσμοι στο νέο Sin City

sin-city
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Sin City: A dame to Kill for, ονομάζεται το σίκουελ του πραγματικού υπέροχου Sin City και οι παραγωγοί μας δίνουν μία πρώτη γεύση.

Το ομολογώ και όσοι είναι πιστοί αναγνώστες (φίλοι και συγγενείς) θα δουν ότι δεν τα πάω καλά με τα σίκουελ. Όμως, όταν πρόκειται για projects σαν το Sin City, η αλήθεια είναι ότι το περιμένω πως και πως.

Η εξαιρετική δημιουργία των Ροντρίγκεζ και Μίλερ (έστω και χωρίς Tαραντίνο αυτή τη φορά), που εμφανίστηκε στις αίθουσες και μας κατέπληξε το 2005, αναβιώνει το παλιό καλό νουάρ σε διαστάσεις κόμικ και η γραφική νουβέλα παίρνει σάρκα και οστά.

Αυθεντικό, ιντριγκαδόρικο και σίγουρα μία άλλη νότα στην έννοια του «κινηματογράφου», το Sin City, η συνέχεια, δηλαδή το Sin City: A dame to Kill for, υπόσχεται πολλά.

Οι δημιουργοί εντείνουν την αγωνία μας με μερικές φωτογραφίες από ένα σίκουελ, που απλά αδημονούμε να βγει στις αίθουσες.

Στη νέα εκδοχή μάλιστα, θα δούμε τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ δίπλα στους «γνωστούς αγνώστους» Μίκι Ρουρκ, Τζέσικα Άλμπα, Κλάιβ Όουεν, Μπρούς Γουίλις, κ.λπ. Η ταινία αναμένεται τον Αύγουστο αν και άγνωστη παραμένει προς το παρόν η ημερομηνία που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες.