Έρχονται Fantastic Four, The Wolverine και πολλά άλλα…

wolv
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η 20th Century Fox δεν αρκέστηκε να μας ανακοινώσει μόνο την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσουν …ελεύθεροι στις κινηματογραφικές αίθουσες οι «Fantastic Four» αλλά προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Μολύβι και χαρτί λοιπόν για να σημειώσετε τις νέες ημερομηνίες. Το σίκουελ του The Wolverine βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες (των ΗΠΑ για αρχή) στις 3 Μαρτίου του 2017 ενώ στις 14 Ιουλίου του ίδιου χρόνου ακολουθούν οι πολυαναμενόμενοι «The Fantastic Four».

Αλλά και μία χωρίς τίτλο ακόμα ταινία με ήρωες της Marvel θα βγει στις 13 Ιουλίου του 2018. Μπορεί λεπτομέρειες να μην έχουμε ακόμα αλλά μήπως να ελπίζουμε σε κάποιο νέο X-Men project;

Ακόμη έχετε στα υπόψη, ότι η Fοx επιβεβαίωσε ότι το «Taken 3» θα βγει στις 9 Ιανουαρίου του 2015 αλλά και ένα ακόμα αδιευκρίνιστο στόρι δια χειρός Ρίντλεϊ Σκοτ αναμένεται στις 4 Μαρτίου του 2016.

Στα πιο συγκεκριμένα τώρα, το «The Secret Service» του Μάθιου Βον έρχεται στις 24 Οκτωβρίου 2014 ενώ ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο «Φράνκενσταϊν» από τις 2 Οκτωβρίου του 2015.