Η Ντόνα, η Κέλυ και κάτι... ξεχασμένα παλληκάρια από τα 90s

kelly
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Μια φίλη μου τα πρόλαβε τα κακά μαντάτα. Η Κέλυ και η Ντόνα- ναι χωρίς την Μπρέντα- ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους (ποιες;) για χάρη του τηλεοπτικού κοινού (ποιού;).

Το κοίταξα, το έψαξα και δυστυχώς...το βρήκα. Τι δυστυχία! Eίναι αλήθεια.

«Mystery Girls» είναι η νέα σειρά και το πρόβλημα ξεκινά από τον τίτλο κιόλας. Μα gilrs; Girls ήταν τότε, που έπαιζαν στο Beverly Hills. Τότε, που ο κωδικός της περιοχής ήταν ακόμα 90210.

Τότε, που εγώ πήγαινα ακόμα σχολείο (μετά βίας γυμνάσιο, λέμε τώρα). Και έρχονται οι «γουμαρομπεμπέκες» που έλεγε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» να παραστήσουν τις ντετέκτιβ γιατί εκτός από κοπέλες είναι και δαιμόνιες ερευνήτριες και το πατάσσουν το έγκλημα, όπου το βρουν.

Πείτε με προκατειλημμένη ή ακόμα και κακιά αλλά η Ντόνα (η κόρη του Σπέλινγκ που έφτασε σε σημείο να πουλά ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όπου συνευρίσκεται με τον σύζυγό της, επειδή ο πατέρας-δισεκατομυριούχος και εκλιπών φυσικά, την άφησε άκληρη) και η έτερη ξανθιά –αγέραστη (τω όντι), να γυροφέρνουν στα σκοτάδια (ε, δε θα είναι και λίγο νουάρ η σειρά) και να το παίζουν Σέρλοκ και Αγκάθα ή που θα κάνουν μία πολύ κακή (μα πάρα πολύ κακή) κωμωδία ή μία κακή (ακόμα πιο κακή) σειρά δράσης.

Υπόσχομαι δε, ότι αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, η Κόλαση παγώσει και η Ντόνα γίνει ξανά παρθένα (μόνο σε μία από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα να είναι η σειρά υποφερτή), θα ανασκευάσω με δημόσια γραπτή συγνώμη και θα ξαναπαρακολουθήσω όλα τα επεισόδια του Μπέβερλι Χιλς από την αρχή.

Ακόμα και εκείνο που ο Μπράντον πρέπει να πάει σε μονάδα αποτοξίνωσης επειδή τον έπιασαν να έχει πιεί μία μπύρα- μυστήριο παραμένει ακόμα αν είχε αλκοόλ.

Donna Martin graduates...και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]