Με Κόλιν Φάρελ ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Γ. Λάνθιμος

coliln
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Στην πόλη Kenmare, στο νοτιοδυτικό άκρο της Ιρλανδίας βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου γίνονται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster» με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φάρελ και της Ρέιτσελ Βάις.

Σύμφωνα με την independent.ie, τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις πριν από δύο ημέρες, οπότε και εθεάθη ο Iρλανδός ηθοποιός να κάνει τη βόλτα του διάρκειας μόλις 20 λεπτών στην μικρή πόλη.

Μάλιστα, ο Φάρελ με τα ρούχα της…δουλειάς, ένα γκρι κοστούμι, γυαλιά και μουστάκι, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος αλλά δεν τα κατάφερε.

Eamonn Keogh

Ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, αστειευόμενος με τον μάνατζερ ότι αν δημοσιεύσει στο facebook τη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί, θα τον βρει γιατί ξέρει που μένει.

Η Ρέιτσελ Βάις βέβαια, δεν ήταν παρούσα καθώς το πρόγραμμα των γυρισμάτων της για την ταινία του Έλληνα δημιουργού ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες.

Η ταινία «The Lobster» είναι η πρώτη αγγλόφωνη του Λάνθιμου (η έκτη συνολικά ταινία του δημιουργού) και αφορά σε ένα ρομάντζο επιστημονικής φαντασίας.

Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό σκηνικό στο μέλλον, στο οποίο εκτός από τον Κόλιν Φάρελ και την Ρέιτσελ Βάις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε ακόμη τον Μπεν Γουίσοου, που είχε υποδυθεί τον Q στο «Skyfall» (και θα τον ξαναυποδυθεί και στο Bond 24, που έρχεται το 2015) και την Λεά Σεϊντού, από τη «Ζωή της Αντέλ».

Τα γυρίσματα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαρκέσουν περίπου έξι εβδομάδες και εμείς είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.