Αντίδραση για το άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Τζάκσον

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

O τραγουδιστής των Black Eyed Peas, Will.I.Am εμφανίστηκε έντονα αντίθετος με την κυκλοφορία ανέκδοτων κομματιών του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον.

Έντονα αντίθετος με την κυκλοφορία ανέκδοτων κομματιών του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, εμφανίστηκε ο τραγουδιστής των Black Eyed Peas, Will.I.Am.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με τον Τζάκσον πριν τον θάνατό του και τώρα ασκεί την έντονη κριτική του στα σχέδια για την έκδοση δίσκου με ανέκδοτα τραγούδια του. «Δεν θα το ήθελε έτσι ο Μάικλ Τζάκσον», αναφέρει ο Will.I.Am. «Δεν πιστεύω ότι πρέπει ποτέ να εκδοθεί κάτι τέτοιο», συμπληρώνει. «Πώς μπορείτε να βγάλετε στη δημοσιότητα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον, όταν ο ίδιος δεν είναι εδώ να το εγκρίνει»;

Αναφερόμενος στον μεγάλο ποπ τραγουδιστή, ο Will.I.Am είπε ότι ήταν ένας τελειομανής καλλιτέχνης που εξέταζε ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια στα τραγούδια και τα άλμπουμ του.

Ο Will.I.Am πρωτοσυνεργάστηκε με τον Τζάκσον το 2008 στην 25η επέτειο του «Thriller», δημιουργώντας ένα ρεμίξ των τραγουδιών του «The Girl Is Mine», «Beat It» και «Pretty Young Thing».

Πρόσφατα, ο μάνατζερ του Τζάκσον, Frank DiLeo , τοποθέτησε τα τραγούδια του Will.I.Am στη λίστα με τα ανέκδοτα κομμάτια που θα ήθελε να συμπεριληφθούν σε μια νέα συλλογή αφιερωμένη στον Τζάκσον η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Νοέμβριο.