Οι σωματοφύλακες του Michael Jackson αποκαλύπτουν...

mJ
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Στο βιβλίο που έχει τίτλο "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days" οι σωματοφύλακες του Jackson μιλούν για μια άγνωστη γυναίκα και για πολλά πολλά ακόμα.

Ένα βιβλίο το οποίο έγραψαν οι σωματοφύλακες του Michael Jackson αποκαλύπτει ότι τους τελευταίους μήνες της ζωής του υπήρχε στην ζωή του μια γυναίκα από την Ανατολική Ευρώπη με την οποία ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι...

Σύμφωνα με τους σωματοφύλακες του Michael Jackson, Javon Beard και Bill Whitfield με την γυναίκα αυτή συνήθιζε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του. Όπως γράφουν, τους έστελνε να του φέρουν την μυστηριώδη γυναίκα την οποία αποκαλούσε “φίλη του” αλλά και άλλη μια γυναίκα και πολλές φορές τους έστελνε να της αγοράσουν πανάκριβα δώρα από το Tiffany’s.

Στο βιβλίο που έχει τίτλο «Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days» το οποίο αναδημοσιεύει η New York Daily News, οι δυο σωματοφύλακες αναφέρονται στην φίλη του Jackson ως μια γυναίκα που σου έκοβε την ανάσα.

Αποκαλύπτουν ότι ο Jackson την επισκεπτόταν τις νύχτες σε κοντινό ξενοδοχείο αφού είχε βάλει τα παιδιά του για ύπνο. Δεν ήταν όμως η μόνη γυναικεία συντροφιά του. Όπως λένε, υπήρχε και άλλη μια με το παρατσούκλι : “Λουλούδι”. Η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της πρώτης, της “φίλης”.

“Όταν η “φίλη” ερχόταν στην πόλη έπρεπε να είναι όλα στην εντέλεια, γράφουν οι σωματοφύλακες του ποπ σταρ.

Οι δυο άνδρες ισχυρίζονται επίσης ότι περνούσαν ολόκληροι μήνες χωρίς να πληρωθούν ενώ εκείνος ξόδευε χιλιάδες δολάρια μέχρι να μην μπορεί να αντέξει η πιστωτική του κάρτα.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.