Star wars: φήμες και αλήθειες για το reunion

star-wars
ΤΡΙΤΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ας αρχίσουμε από τα σίγουρα: το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων» θα προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.J. Abrams, αφού ο George Lucas έχει εδώ και καιρό αφήσει τα ηνία του επικού του δημιουργήματος.

Κι ας περάσουμε στις φήμες: στις 4 Μάιου ο J.J. Abrams είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει το καστ της ταινίας (άρα stay tuned), η παραγωγή της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Pinewood Studios της Αγγλίας, όπου τις τελευταίες μέρες εθεάθησαν τα μέλη του original καστ της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Princess Leia Organa)  και Harrison Ford (Han Solo) φαίνεται ότι κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο, εξού και οι φήμες που τους θέλουν να συναντώνται εκ νέου σ’ ένα κινηματογραφικό γαλαξία πολύ – πολύ μακρινό.

Για τον Harrison Ford ειδικότερα σε πρώτη φάση είχαμε μάθει ότι επρόκειτο να κάνει απλώς μια cameo εμφάνιση στο «Star Wars: Episode VII».

Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν ότι θα έχει κανονικό ρόλο και μάλιστα με μεγάλης διάρκειας κινηματογραφικό χρόνο.

Η Fisher και ο Hamill φαίνεται ότι θα κάνουν ένα σύντομο πέρασμα, ενώ άλλα εξίσου σημαντικά μέλη του αρχικού θιάσου, όπως ο Oscar Isaac, μάλλον δε θα συμμετάσχουν καθόλου.

Αγωνία λοιπόν για τους απανταχού φαν των Star Wars και λογικό: είναι μία από τις πρωτοπόρες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην κινηματογραφική και την ευρύτερη ποπ κουλτούρα.

Να είστε σίγουροι ότι θα σας κρατάμε ενήμερους.

Άρτεμη Φύσσα
[email protected]