Τι κάνουν τα βαμπίρ όλη μέρα;

vampir
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2014

Έχουμε δει σειρές για βαμπίρ, ταινίες για βαμπίρ, βιβλία για βαμπίρ.

Βαμπίρ στην εφηβεία τους, βαμπίρ με ευαισθησίες, βαμπίρ χωρισμένα σε «στρατόπεδα», αιμοσταγή και φιλικά, γοητευτικά και τρομακτικά.

Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να δούμε τα βαμπίρ όπως θα ήταν στην καθημερινότητά τους, αν πράγματι ζούσαν στη γη το 2014.

Όταν για παράδειγμα, προκειμένου να μπεις στο μεγάλο hot club της πόλης σου, πρέπει να πείσεις τον πορτιέρη, ότι όχι μόνο σου αξίζει να μπεις, αλλά ότι πρέπει να σε καλέσει μέσα ο ίδιος, για να μπορέσεις να μπεις!

Ο πολυτάλαντος Νεοζηλανδός σεναριογράφος, ηθοποιός και μουσικοσυνθέτης Jemaine Clement συνεργάστηκε με τον εξίσου πολυτάλαντο συμπατριώτη του Taika Waititi για να φτιάξουν ένα mockumentary – μια ταινία μυθοπλασίας, σε στυλ ντοκιμαντέρ-  για μια παρέα τριών αρσενικών βαμπίρ.

Ένα βαμπίρ παλαιάς κοπής, με τους ανάλογους τρόπους, ένα ελαφρώς διεστραμμένο, με ροκ, ας το πούμε, παρουσιαστικό και το νέο, κακό αγόρι της παρέας σε μια συγκατοίκηση, ανεπανάληπτη.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «What We Do In The Shadows» θα γίνει στη Νέα Ζηλανδία στις 12 Ιουνίου, ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένει λίγο περισσότερο.

Ευτυχώς, για τους πιο ανυπόμονους, το τρέιλερ της ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει στο youtube. Δείτε το και πείτε μας: δε θα μπορούσε αυτή να είναι η καλύτερη κωμωδία του 2014;

Άρτεμη Φύσσα
[email protected]