Επώνυμα μηνύματα συμπαράστασης στην Ιαπωνία

eponuma-minumata-sumparastasis-stin-iaponia

ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ο καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία «ενεργοποίησε» πολλούς αστέρες, οι οποίοι μέσω του διαδικτύου συμπαραστέκονται σε όσους δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο σεισμός 8,9 Ρίχτερ όπως αναμενόταν, προκάλεσε την άμεση ανταπόκριση των επωνύμων μέσω του Internet και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Twitter και το Facebook. Αρκετοί αστέρες, όπως η Yoko Ono, η Alyssa Milano, ο P.Diddy η Katy Perry, ο Justin Bieber και πολλοί ακόμα, εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους σε όσους έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Οι celebrities αναφέρουν ότι προσεύχονται για όσους έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή, ενώ ωθούν όσους μπορούν, να βοηθήσουν με όποιον τρόπο κρίνει ο καθένας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ίσως το πιο συγκινητικό μήνυμα από όλα ήταν εκείνο της Yoko Ono: «Αγαπημένοι φίλοι στην Ιαπωνία, νιώθω μουδιασμένη, σαν να ήμουν και εγώ η ίδια εκεί και να χτυπήθηκα από την καταστροφή όπως εσείς. Πρόσφατα επισκέφτηκα το Τόκιο και είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο όμορφη, καθαρή και ήσυχη ήταν η πόλη! Δεν περίμενα μια τέτοια καταστροφή να συμβεί στην χώρα που αγαπώ τόσο πολύ. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη για όσους αντιμετώπισαν τον σεισμό που ήταν ο χειρότερος στην ιστορία της Ιαπωνίας. Πρέπει να ήταν τόσο άσχημο. Στέλνω την αγάπη και συμπαράσταση μου σε κάθε έναν από σας. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που βιώσατε. Η καρδιά μου θα είναι μαζί σας».