Joaquin Phoenix - Woody Allen: έκλεισε η συνεργασία

woody
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΙΟΥ 2014

Σπάνια έχουμε πληροφορίες για τις επόμενες δουλειές του ακάματου και πολυαγαπημένου σκηνοθέτη, Woody Allen, οπότε η χαρά είναι διπλή.

Πρώτον γνωρίζουμε ότι ο Allen έχει ήδη αποφασίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τον Ιούλιο και δεύτερον ότι πρωταγωνιστής σε αυτή θα είναι ο Joaquin Phoenix.

Εν τω μεταξύ, στις 26 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα η τελυταία ταινία του Woody Allen, «Magic in the Moonlight», με πρωταγωνιστές τον Colin Firth και την Emma Stone.

Τα λίγα που ξέρουμε για την υπόθεση είναι τα εξής: ένας Άγγλος αναλαμβάνει να διαλευκάνει μια υπόθεση απάτης κάπου στο νότο της Γαλλίας, κατά τη δεκαετία του 1920.

Η Κυανή Ακτή και - η πάντοτε παρούσα στις ταινίες του Allen – τζαζ στήνουν το ιδανικό σκηνικό για την ταινία, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η Sony Pictures Classics.

Όσον αφορά στον Phoenix, να υπενθυμίσουμε ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, αφού ήταν υποψήφιος για Oscar για την ερμηνεία του στο «Her» του Spike Jonze, ενώ κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο «Inherent Vice» του Paul Thomas Anderson, το οποίο θα προβληθεί το Δεκέμβρη του ‘14.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Allen παρακολουθεί την κινηματογραφική του πορεία του και ότι έφτασε επιτέλους ο καιρός να τους απολαύσουμε μαζί σε ένα project.