Οι Brangelina ξανά μαζί οn camera;

brad2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΙΟΥ 2014

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που οι δυο ηθοποιοί συμμετείχαν στην ταινία «Ο Κύριος Και Η Κυρία Σμιθ».

Έκτοτε, κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι – κυρίως δε, πολύ μελάνι στα tabloids και σε όλα τα υπόλοιπα media που συνηθίζουν να θεωρούν σημαντικότερη την προσωπική από την καλλιτεχνική ζωή ενός καλλιτέχνη.

Γεγονός είναι ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι μαζί στη ζωή, αλλά δεν είχαν επαναλάβει την πρώτη τους κινηματογραφική συνεργασία.

Και οι δυο τους μάλιστα έχουν αποδειχτεί πολυπράγμονες, καθώς το τελευταίο διάστημα περνούν όλο και συχνότερα σε θέσεις πίσω από τις κάμερες: αυτός ανέλαβε την παραγωγή του «12 Χρόνια Σκλάβος» (και πήρε και το oscar του μάλιστα) και αυτή την παραγωγή, αλλά και τη σκηνοθεσία του «Unbroken», το οποίο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος της χρονιάς.

Παράλληλα όμως, πολλά ακούγονται και περισσότερα ακόμα φημολογούνται περί επικείμενης συνεργασίας τους μπροστά στις κάμερες, μία δεκαετία μετά την περιπέτειά τους ως Κύριος Και Κυρία Σμιθ. ΟΙ ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και αρνηθεί τίποτα ακόμα.

Εν αναμονή νεότερων λοιπόν, ας θυμηθούμε κάποιες κινηματογραφικές στιγμές του ζευγαριού, οι οποίες απέδειξαν ότι τόσο εκείνος, όσο και εκείνη δεν είναι απλά δύο καλοφτιαγμένα πρόσωπα, αλλά μπορούν πράγματι να παίξουν.

Ο Brad Pitt, αφού έκανε το πέρασμά του δίπλα στη Θέλμα και Λουίζ, μπήκε δυναμικά στη δεκαετία του ’90, με βασικούς κι αξιομνημόνευτους ρόλους σε ταινίες όπως το «Συνέντευξη Μ’ Ένα Βρυκόλακα», το «Seven» και –βέβαια – το «Fight Club».

Σε πιο ευαίσθητες ερμηνείες τον είδαμε στο «Babel», αλλά και στην «Απίστευτη Ιστορία Του Μπέντζαμιν Μπάτον», χωρίς να μπορούμε να ξεχάσουμε την παρουσία του στους «Άδωξους Μπάσταρδους».

Η Angelina Jolie από την άλλη, έχει κινηθεί σε πιο εμπορικούς δρόμους, με ταινίες όπως το «Tomb Rider» και το «Σε 60 Δευτερόλεπτα».

Έχει όμως δώσει καλές ερμηνείες σε ταινίες όπως το «Foxfire» - ταινία μάλλον άγνωστη στο ελληνικό κοινό, την οποία θ’ άξιζε να ψάξετε- στην τηλεοπτική, αλλά αξιοπρεπέστατη «Gia», στο «Συλλέκτη Οστών» και βέβαια στο «Κορίτσι Που Άφησα Πίσω», μία παραγωγή που της χάρισε το oscar Β' γυναικείου ρόλου.

Γερά τα διαπιστευτήρια και των δυο τους, οπότε οι προσδοκίες από τη σύμπραξή τους είναι υψηλές. Ελπίζουμε να μη διαψευστούν.

Άρτεμη Φύσσα
[email protected]