Σύμπραξη...μεγατόνων υπό τις οδηγίες του Robert Redford

redford
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2014

Έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του Bill Bryson; Πρόκειται για έναν πολυγραφότατο συγγραφέα, αμερικανικής καταγωγής και… βρετανικής διαβίωσης.

Τα περισσότερα μυθιστορήματα του εξιστορούν αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Ένα από αυτά είναι το «A Walk In The Woods».

Ο ακαταπόνητος Robert Redford φαίνεται ότι διαβάζει Bill Bryson και μάλιστα ότι το «A Walk In The Woods» έμοιαζε ιδανικό για κινηματογραφική διασκευή.

Κάλεσε το σκηνοθέτη Ken Kwapis (Απλώς Δε Σε Γουστάρει), τον σεναριογράφο Michael Arndt (The Hunger Games: Φωτια) και έπειτα, προχώρησε σε ένα εμπνευσμένο καστ.

Εκτός από τον ίδιο, σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε και τον Nick Nolte. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να διασχίσουν τα Απαλάχια Όρη και μια σειρά από ξεκαρδιστικά απρόοπτα θα μπουν στο δρόμο τους.

Τους δύο βετεράνους ηθοποιούς, θα περιστοιχίσουν η απολαυστική Emma Thompson, ο Nick Offerman και η Kristen Schaal. Και οι τρεις τους περνάνε μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας τους.

Η Thompson έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Love Punch», το οποίο προβάλλεται ήδη, στο εξωτερικό τουλάχιστον, ενώ σύντομα θα τη δούμε στο «Men, Women & Children», στο δράμα εποχής «Effie Gray», αλλά και στο θρίλερ «Survivor».

Η Schaal, πρωταγωνιστεί στην κομεντί «Lost In Austin», ενώ ο Offerman έχει ένα ρόλο στο «Knight Of Cups» του Terrence Malick και σύντομα θα τον απολαύσουμε μαζί με τον Jonah Hill στο «22 Jump Street».

Τα γυρίσματα του «A Walk In The Woods» ξεκίνησαν μόλις χτες κι εμείς ήδη ανυπομονούμε. Εσείς;