O Matt Damon θέλει να ξαναπαίξει τον Jason Bourne…

matt-damon
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2014

…υπό δύο όρους όμως. Πρώτον, να αναλάβει τη σκηνοθεσία ο Paul Greengrass και δεύτερον, να βρεθεί μια καλή ιστορία.

Ο Matt Damon έχει ενσαρκώσει τον Jason Bourne σε τρεις έως τώρα ταινίες: «Χωρίς Ταυτότητα», «Στη Σκιά Των Κατασκόπων» και «Τελεσίγραφο του Μπορν» - με τις δύο τελευταίες να φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Paul Greengrass.

Στις ταινίες αυτές, οι οποίες βασίζονται στα ομότιτλα μυθιστορήματα του Robert Ludlum, παρακολουθήσαμε τον πρώην πράκτορα της CIA, Jason Bourne, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει την αληθινή του ταυτότητα, ενώ στο κατόπι του βρίσκονται το FBI, η Ιντερπόλ, ακόμα και η ίδια η CIA, σε μια καταδίωξη… διεθνών διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών.

O Damon, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ξαναπιάσει το νήμα της ιστορίας και να μάθει τι απέγινε ένας από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς του χαρακτήρες.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί πως η ιστορία είχε κλείσει καλά με το «Τελεσίγραφο του Μπορν», αλλά εφόσον εμφανιστεί μια καλή κεντρική ιδέα, θα επιστρέψει στις περιπετειώδεις αναζητήσεις του πρώην πράκτορα.

Αν θέλετε κι εσείς να ξαναδείτε το Matt Damon σαν Jason Bourne, στρωθείτε, σκεφτείτε μια ενδιαφέρουσα συνέχεια και στείλτε την ιδέα σας στα γραφεία της Universal. Ποτέ δεν ξέρεις…