Και η Emma Stone στο πλευρό των Joaquin Phoenix - Woody Allen

emma-stone
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2014

Θυμάστε που σας λέγαμε ότι ο Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen, η οποία θα αρχίσει να γυρίζεται τον Ιούλιο;

Αυτό όχι μόνο έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι στο πλευρό του Phoenix θα βρεθεί η Emma Stone.

Ο Allen επιμένει συχνά με τους ίδιους ηθοποιούς. Θυμηθείτε τις παλιότερες ταινίες του με τη Diane Keaton, εκείνες με τη Mia Farrow και πιο πρόσφατα, αυτές με τη Scarlett Johansson.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι παρόμοιο επιχειρεί με την Emma Stone, καθώς εκείνη παίζει και στο «Magic In The Moonlight», το τελευταίο φιλμ του Allen, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται επίσης αυτόν τον Ιούλιο.

Η εικοσιπεντάχρονη ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή το 2009, με την ταινία «Ghosts of Girlfriends Past», στην οποία πρωταγωνιστούσαν μεγάλα ονόματα, όπως ο Matthew McConaughey, η  Jennifer Garner και ο Michael Douglas.

Αν θέλετε να δείτε περί ποίας πρόκειται, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το «The Amazing Spider – Man 2» στο οποίο η Stone ενσαρκώνει την αγαπημένη του ανθρώπου – αράχνη, Gwen Stacy.

Φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα για τη Stone να δοκιμαστεί σε πιο ουσιαστικούς ρόλους και είναι σχεδόν δεδομένο ότι αν ανταποκριθεί στη σκηνοθετική μαεστρία του Allen, θα αποζημιωθεί σε πολλά επίπεδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι χάρη στο «Blue Jasmine» του Allen η Cate Blanchett κατέκτησε το δεύτερο Όσκαρ της – πρώτο της για Α’ γυναικείο ρόλο– ενώ η Sally Hawkins ήταν υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου για την ίδια ταινία.

Μέχρι το νέο εγχείρημα του Allen, ας θυμηθούμε όσα μάθαμε για τη συνεργασία του με τον έτερο ταλαντούχο Joaquin Phoenix.