Χαριποτεριάδας συνέχεια…

cuaron

O Alfonso Cuaron με τους Daniel Radcliffe και Rupert Grint στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ Και Ο Αιχμάλωτος Του Αζκαμπάν».

ΤΡΙΤΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2014

Ο Alfonso Cuarón πιθανότατα θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου της J. K. Rowling, «Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται».

Η Warner Bros και η συγγραφέας είχαν ήδη ανακοινώσει το επικείμενο πρότζεκτ τον προηγούμενο Σεπτέμβρη και φαίνεται ότι τώρα η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται πολύ κοντά στο να πείσει τον Cuarón να αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Ο ίδιος άλλωστε είχε μεγαλουργήσει με το «Ο Χάρι Πότερ Και Ο Αιχμάλωτος Του Αζκαμπάν», ταινία η οποία είχε προταθεί για δύο Όσκαρ και είχε κερδίσει το Βραβείο Κοινού στα βραβεία Bafta.

Η Rowling αυτή την περίοδο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο, το οποίο επικεντρώνεται στον περιπετειώδη χαρακτήρα του Newt Scamander. Το « Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται» υποτίθεται ότι ήταν ένα από τα βιβλία τα οποία διδάσκονταν τα παιδιά στη σχολή μαγείας Χόγκουαρτς και αφορά στη… Μαγική Ζωολογία.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2016 για να δούμε τα Πεντάποδα, τα Πάφσκιν και τα υπόλοιπα φανταστικά ζώα να κατακλύζουν τις κινηματογραφικές οθόνες.