10 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τον Justin Timberlake

Justin-timberlake
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2014

Ο δημοφιλής pop star έχει καταφέρει από μέλος boy band των 90s, να εξελιχθεί σε έναν ώριμο καλλιτέχνη με αμέτρητες επιτυχίες και σοβαρό status στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

1. Ο Justin γεννήθηκε στο Memphis του Tennessee το 1981. Τα πρώτα βήματα στην καριέρα του τα έκανε στην παιδική του ηλικία, στο Mickey Mouse Club, μαζί με τις Britney Spears και Christina Aguilera, αλλά και τον Ryan Gosling.

2. Στην ηλικία των 14, μαζί με τους Joey Fatone, Lance Bacss, J.C. Chasez και Chris Kirkpatrik έφτιαξαν τους N’Sync.

3. Η σχέση του με την Britney Spears απασχόλησε τα media για δύο χρόνια, από το 2000 μέχρι το 2002. Χώρισαν όχι με τους καλύτερους όρους, ενώ το «Cry Me A River» στο ντεμπούτο solo album του Justin είναι φανερά αφιερωμένο σε αυτήν, όπως και το videoclip.

4. Έχει την δική του tequila, την 901 και το δικό του fashion brand, τη William Rast.

5. Είναι περήφανος… μαμάκιας, μιας και έχει δηλώσει ότι δεν κρατάει τίποτα κρυφό από την πολυαγαπημένη του μητέρα, για την οποία έχει «χτυπήσει» τατουάζ και της έχει αγοράσει και ένα σπίτι στη γενέτειρά του στο Memphis.

6. Το 2006 και μέχρι το 2012 άφησε για λίγο τη μουσική του καριέρα, για να ασχοληθεί με την υποκριτική και συμμετείχε στις ταινίες «Edison», «The Social Network», «Bad Teacher», «In Time» κ.α.

7. Δεν χάνει ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Saturday Night Live, όπου τραγούδησε μαζί με τους Lonely Island,  σε κομμάτια με ενδεικτικούς τίτλους «Mother Lover», «The Golden Rule» και «Dick In A Box».

8. Λατρεύει το μπάσκετ, τις μηχανές και το γκολφ. Μάλιστα προπονείται με τον πρώην προπονητή του Tiger Woods.

9. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία solo albums, το «Justified», το «Future Sex/Love Sounds»  και το «The 20/20 Experience».

10. Ανάμεσα στους fans του συγκαταλέγεται και ο Elton John. Στο video του Βρετανού star, «The Train Don’t Stop There Anymore»,  o Timberlake εμφανίζεται ως ο Sir Elton σε νεαρή ηλικία.

Ροζίνα Αράπη