Johnny Depp: ποιά μεταμφίεσή του προτιμάτε;

johhny-depp
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο Johnny Depp σήμερα κλείνει τα 51 του χρόνια και ακόμη λατρεύει να μεταμορφώνεται…στην κυριολεξία. Εσείς πώς τον προτιμάτε;

Ο Johnny Depp είναι από του λίγους ηθοποιούς που έχουν κάνει τόσες μα τόσες πολλές μεταμορφώσεις. Όχι σε θέμα χαρακτήρα, αλλά περισσότερο σε θέμα εμφάνισης για κάποιον ρόλο.

Το καρτουνίστικο στλ του πάει. Ο μόνιμος σχεδόν συνεργάτης του Tim Burton, βοηθά πάρα πολύ την κατάσταση (εξάλλου οι δυο τους ταιριάζουν καλλιτεχνικά) και ο αγαπημένος ηθοποιός στα 51 του είναι πιο πρόθυμος να ξαναφορέσει μάσκες και περούκες από ποτέ.

Μεταξύ μας, το τελευταίο του σοβαρό εγχείρημα «Η κυριαρχία» δεν του… βγήκε  και πολύ. Επιστροφή στις μεταμορφώσεις λοιπόν και γίνετε εσείς ο κριτής της καλύτερης.

Ως «Ψαλιδοχέρης» έδειξε ότι είχε πολλά να δώσει στο σινεμά. Σήμερα δικαιώνεται.

O ρόλος του Tonto στο «Lone Ranger» άφησε ποικίλες εντυπώσεις.

Με το ρόλο του Sweeney Todd στο «Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ» επισφράγισε μία ακόμα συνεργασία του με τον Tim Burton.

Δύο Oscar κατέκτησε η ταινία «Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων» και ο Johnny Depp ως Mad Hatter έκλεψε τις εντυπώσεις. Τουλάχιστον με το μακιγιάζ του.

Μπορεί να είχε στο πλευρό του τη Michelle Pfieffer αλλά ως Barnabas Collins δεν εντυπωσίασε.

Ως Willy Wonka πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις με το εργοστάσιο σοκολάτας.

Αγαπημένη όμως μεταμφίεση (τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο) ως εμφάνιση και χαρακτήρας είναι αυτή του Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Λοιπόν, ποιος είναι ο δικός σας αγαπημένος…Johnny Depp;

Σόφη Ζιώγου
[email protected]