O Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος επανέρχονται 20 χρόνια μετά

dumb1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Δύο δεκαετίες μετά την επιτυχία της πιο …ηλίθιας κωμωδίας, ο Harry και ο Lloyd επιστρέφουν ίδιοι και απαράλλαχτοι.

Επέστρεψαν και δεν έχουν καμία διάθεση να γίνουν πιο έξυπνοι, πιο υποψιασμένοι, πιο φυσιολογικοί. Το τρέιλερ της νέας ταινίας «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος 2» (Dumb And Dumber To, στον πρωτότυπο τίτλο) ξεκινάει συγκινητικά. Πράγμα περίεργο για τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές.

Μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα καταλαβαίνεις ότι όχι, δεν το γύρισαν στο δράμα, απλά ο Lloyd Christmas (Jim Carrey) κάνει πλάκα στον Harry Dunne (Jeff Daniels). Ένα αστείο που περίμενε 20 ολόκληρα χρόνια για να το αποκαλύψει. Και εκεί καταλαβαίνεις ότι παραμένουν πιο ηλίθιοι από ποτέ.

Η ιστορία αποκτά ενδιαφέρον όταν ο δεύτερος ανακαλύπτει ότι έχει μία κόρη η οποία είναι πια  20 χρονών. Η κόρη του έχει δοθεί για υιοθεσία και βάζει σκοπό μαζί με τον φίλο του να την ανακαλύψουν.

Οι αστείες ατάκες και κυρίως η ηλιόθητά τους είναι τροφή για άφθονο γέλιο, που οι παραγωγοί της ταινίας έχουν φροντίσει να μας χαρίσουν απλόχερα από το πρώτο κιόλας τρέιλερ.

Τίποτα λιγότερο από ό,τι περιμέναμε, ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος επιβεβαιώνουν 2 δεκαετίες αργότερα ότι  αξίζουν τον …τίτλο τους. Οι πρωταγωνιστές, πιο «ώριμοι» και συνειδητοποιημένοι από το πρώτο φιλμ απολαμβάνουν την απέραντη ελαφρότητα της χαζομάρας τους με τη βοήθεια των With Peter και Bobby Farrelly στη σκηνοθεσία και τους Laurie Holden, Kathleen Turner, Brady Bluhm, Rob Riggle, Steve Tom και Rachel Melvin στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο. Μέχρι τότε απολαύστε το επίσημο τρέιλερ, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube.