Ένας … Mad Man στην Ινδία

arm
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο ακαταμάχητος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής επιτυχίας «Mad Men», Jon Hamm μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την πραγματική ιστορία του JB Bernstein.

Ο διάσημος manager παιχτών μπέιζμπολ το 2007 έφτασε μέχρι την Ινδία για να μη χρεοκοπήσει, όταν είδε την καριέρα του να πιάνει «πάτο».

Ο σκηνοθέτης Craig Gillespie βασίζεται στο σενάριο του Thomas McCarthy και μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες ένα σύγχρονο παραμύθι. Ένα παραμύθι για «Το Χέρι Του Ενός Εκατομμυρίου».

Η υπόθεση της ταινίες πραγματεύεται την ιστορία της καριέρας του manager παικτών μπέιζμπολ JB Bernstein (Jon Hamm). Για να μη χρεοκοπήσει, καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε να ανακαλύψει τον επόμενο μεγάλο παίκτη του μπέιζμπολ. Ταξιδεύει, λοιπόν, στην Ινδία, όπου οργανώνει ένα reality με τίτλο «The Million Dollar Arm» για να βρει έναν παίκτη του κρίκετ και να τον μετατρέψει στο επόμενο αστέρι του μπέιζμπολ.
Μαζί του έχει για βοήθεια τον Poitevint (Alan Arkin), έναν πρώην παίκτη του μπέιζμπολ. Θα καταλήξουν σε δυο δεκαοχτάχρονους: τον Dinesh (Madhur Mittal) και τον Rinku (Suraj Sharma) που δεν έχουν καμία ιδέα από μπέιζμπολ, ξέρουν, όμως, να ρίχνουν εξαιρετικά γρήγορες μπαλιές.

Ο JB φέρνει τα παιδιά στην Αμερική ελπίζοντας να κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο και να κάνει έτσι μια γερή αρπαχτή. Aλλά τα πολύτιμα μαθήματα ζωής για την ομαδικότητα, την αφοσίωση και τη σημασία της οικογένειας είναι αναπόφευκτα.

Σκηνοθεσία: Craig Gillespie. Πρωταγωνιστούν: Jon Hamm, King, Bill Paxton, Lake Bell, Alan Arkin, Bar Paly, Aasif Mandvi, Suraj Sharma. Η ταινία προβάλλεται από τη Feelgood.