Με Jennifer Lopez η έναρξη του Μουντιάλ

jennifer-lopez
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Θα συμμετάσχει τελικά στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Jennifer Lopez, όπως έκανε γνωστό η FIFA.

Την περασμένη Κυριακή, η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Lopez, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο «We Are One» μαζί με τον ράπερ Pitbull και τη βραζιλιάνα τραγουδίστρια Claudia Leitte, δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για λόγους «παραγωγής».

«Η FIFA και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού “We Are One” αυτή την Πέμπτη » ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FIFA.

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Lopez, σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη».

«Η Jennifer πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου» αναφέρει η ανακοίνωση. «Δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί» συμπληρώνει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της γνωστής τραγουδίστριας.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube