Έχουμε μήνυμα από τον Guillermo Del Toro

toro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο αγαπημένος Μεξικανός σκηνοθέτης μας στέλνει μήνυμα από τον Καναδά και από τα γυρίσματα του Crimson Peak. Αλλά έχει και άλλα νέα για μας…

Με ένα φιλικό βίντεο, όπως αυτό αναρτήθηκε στο youtube, ο σκηνοθέτης μας δίνει ο ίδιος όλες τις εξελίξεις για τη συνέχεια του Pacific Rim. Για το σίκουελ συνεργάζεται ήδη με τον Zack Penn και τον Travis Beacham. Η νέα ταινία υπό τη διεύθυνση της Lengendary, θα βγει μάλιστα στις αίθουσες 7 Απριλίου του 2017.

«Οι χαρακτήρες που αγαπώ θα επιστρέψουν. Οι Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb και ποιος ξέρει, ίσως και ο Hannibal Chau θα επανέλθουν στη δράση αλλά σε φρέσκα κινηματογραφικά εδάφη που θα περιλαμβάνουν συγκλονιστικές μάχες. Το πρώτο φιλμ έβαλε τα θεμέλια και τώρα εμείς είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε» είπε σε ελεύθερη μετάφραση ο Del Toro.

Μέχρι να δούμε τα νέα sci-fi σχέδιά να γίνονται πραγματικότητα, ο Guillermo Del Toro, έχει να ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο Crimson Peak. Θριλεράκι για γερά νεύρα, του χρόνου τον Οκτώβρη δηλαδή.

Σημειώστε δε, ότι στο Crimson Peak, ο Charlie Hunnam, ξανασυνεργάζεται με τον Del Toro, όπως είχε κάνει και στο πρώτο Pacific Rim. Να τον περιμένουμε και στο σίκουελ;