Διάσημα τέκνα μεγάλων μουσικών αστέρων

presley
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Τα παρακάτω τέκνα των μεγάλων rock stars συνεχίζουν στα βήματα των διάσημων γονέων τους με μεγάλη επιτυχία.

Lisa Marie Presley

Αν και έγινε γνωστή στον πλανήτη από τον σύντομο γάμο της με τον Michael Jackson, η μοναχοκόρη του «Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ» έχει κυκλοφορήσει και τρία albums, που έλαβαν πολύ καλές κριτικές.

Jason Bonham

Ο γιος του John Bonham, drummer των Led Zeppelin, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, στην μπάντα California Breed και εμφανίζεται με τα εναπομείναντα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος σε ειδικές περιπτώσεις, όπως στο Tribute Concert του 2007. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται όμως και ο γιος του Robert Plant, Logan, που είναι frontman του λονδρέζικου συγκροτήματος Sons Of Albion.

Jakob Dylan

Ο γιος του Bob Dylan, ήταν ο τραγουδιστής των Wallflowers, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90, με κομμάτια όπως το «One Headlight». Πλέον ακολουθεί σόλο πορεία.

Lauren Harris

Κόρη του Steve Harris των Iron Maiden, κινήθηκε σε πιο pop/rock κατευθύνσεις και έβγαλε ένα αρκετά επιτυχημένο album το 2008 («Calm Before The Storm»), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες ετοιμάζοντας το επόμενο μουσικό της project.

Sean και Julian Lennon

Julian και John Lennon

Η κληρονομιά του να είσαι γιος του John Lennon είναι φυσικά πολύ βαριά, αλλά ο Julian κατάφερε μια αξιόλογη καριέρα μόνος του τη δεκαετία του ’80, κυκλοφορώντας έξι albums. Ο μικρότερος αδερφός του, Sean, γιος της Yoko Ono, έχει ήδη τρία albums στο ενεργητικό του και παράλληλα ασχολείται με την σύνθεση soundtracks. 

Coco Moore

Με γονείς την Kim Gordon και τον Thurston Moore, η επιλογή της μουσικής ήταν μονόδρομος για την κόρη τους, που εκτελεί χρέη frontwoman στην punk μπάντα Big Nils.

Elijah Blue Allman

Γιος των  Gregg Allman και της Cher, είναι τραγουδιστής του industrial group Deadsy.  Κυκλοφόρησαν ένα album, αλλά γρήγορα πέρασαν στη λήθη. Ο Elijah είχε και διάφορες συμμετοχές σε δουλειές των Sugar Ray, Korn και 30 Seconds To Mars.

Ροζίνα Αράπη