Hasta la vista ...Arnie

terminator
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Arnold Schwarzenegger, ο οποίος αναζητά νέες δόξες σε παλιές επιτυχίες.

Αν και η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη (σε καμία περίπτωση), ο πάλαι ποτέ macho man της 7ης Τέχνης επιμένει.

Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα του «Terminator: Genisys» ενώ για την άνοιξη του 2015 έχει ήδη κλείσει να γίνει για μία ακόμα φορά Κόναν, στην  ταινία «The legend of Conan».

Η Paradox Entertainment εδώ και χρόνια ετοίμαζε την ιδέα μίας επιστροφής του Κόναν και αφού ο Arnie συμφώνησε πια, όλα είναι πανέτοιμα για τις νέες περιπέτειες του κινηματογραφικού Βαρβάρου.

Ο παραγωγός Fredrik Malmberg πάντως επιμένει ότι ο ρόλος του Κόναν είναι αυτός, που θα αναβιώσει την καριέρα του Schwarzenegger. Σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά απ’ ό,τι αναφέρει ο παραγωγός υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται, από παλιές καραβάνες μέχρι νέα πρόσωπα.

Στα υπόλοιπα νέα του Κόναν, όλα βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά αν η Universal και ο Schwarzeneger πουν το «ok» στο προσχέδιο του σεναρίου είναι πολύ πιθανό η ταινία να μπει στη διαδικασία της παραγωγής τον επόμενο χρόνο.