Πρώην αστέρια που πήραν την «κάτω βόλτα»

baywatch
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Το Χόλιγουντ μπορεί να χτίζει καριέρες, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να τις γκρεμίσει ανεπιστρεπτί. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για πιτσιρικάδες-σταρ.

Ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς Baywatch, Jeremy Jackson, συνελήφθη το 2005 γιατί είχε φτιάξει το δικό του, προσωπικό εργαστήρι… ναρκωτικών. Ο ίδιος πλέον δηλώνει νηφάλιος, για περισσότερα από 4 χρόνια.

Το είδωλο όλων των εφήβων των 80’s, Corey Haim, κάποτε παραδέχτηκε ότι έπαιρνε 85 Valium την ημέρα. Η κατάληξή του  ήταν άδοξη και τον Μάρτιο του 2010 πέθανε σε ηλικία 38 ετών.

Η ιστορία της δεν είναι άγνωστη. Η Lindsay Lohan έχει συλληφθεί δύο φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και έχει νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης 3 φορές. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα, ότι προσπαθούσε να κρυφτεί από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη χρήση αλκοόλ, κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Η βραβευμένη με Oscar, Tatum O'Neal είχε ένα πολυτάραχο παρελθόν. Η χρήση ουσιών και το αλκοόλ ήταν διέξοδος για μία ταραγμένη παιδική ηλικία. Το 2008, συνελήφθη για χρήση κρακ.

Το 1991, η σταρ του «Different Strokes», Dana Plato, προσπάθησε να κλέψει ένα κατάστημα με βιντεοκασέτες. Ένα χρόνο αργότερα, συνελήφθη για πλαστογραφία συνταγής για Valium και το 1999 πέθανε σε ηλικία 34 ετών από υπερβολική δόση χαπιών.

Ο πρωταγωνιστής του «Στάσου δίπλα μου» και των «Goonies», Corey Feldman, ήταν εθισμένος στην ηρωίνη, την κοκαΐνη και το σεξ. Βέβαια, πλέον δηλώνει δέκα χρόνια καθαρός.

Ύστερα από τη σύλληψή του για την κακοποίηση της φίλης του (μεταξύ άλλων αδικημάτων), ο πρώην ηθοποιός του «Family Ties» Brian Bonsa συνελήφθη ξανά από την αστυνομία να οδηγεί υπό την επήρεια μαριχουάνας.

Μετά από την αποχώρησή της από το «Family Matters», η Jaimee Foxworth άρχισε να εθίζεται σε ναρκωτικά και αλκοόλ, ενώ «έκλεισε» το πακέτο της παρανομίας με τη συμμετοχή της σε πορνό. Το 2008, έφτασε η ώρα της αποτοξίνωσης.

Μαρκέλα Κουτσομιχάλη
[email protected]