Ακρόαση στο Εθνικό Θέατρο για την παράσταση «Shrek το μιούζικαλ»

srek-fotografia-nea

Ο Σρεκ, ένας αγαπημένος κινηματογραφικός χαρακτήρας θα ζωντανέψει στη σκηνή του θεάτρου.

ΤΡΙΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

O χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιλογή των ερμηνευτών που θα στελεχώσουν την υπερπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου «Shrek το μιούζικαλ» που προετοιμάζει εντατικά ο Άγγελος Μέντης για τον χειμώνα.

Από σήμερα έως και  τις 30  Αυγούστου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «Για την ακρόαση Shrek». Αναζητούνται τραγουδιστές/στριες και καλλίφωνοι ηθοποιοί και χορευτές/τριες ( με δυνατότητα ανάγνωσης μουσικής παρτιτούρας), ηλικίας έως 35 ετών.

Το βιογραφικό σημείωμα είναι απαραίτητο να συνοδεύεται και από μία ή δύο φωτογραφίες και να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα θεατρικό μονόλογο, ένα τραγούδι από μιούζικαλ της επιλογής τους   (με ελληνικό ή αγγλικό στίχο).

Το τραγούδι θα ερμηνεύεται από τους υποψήφιους με τη συνοδεία πιάνου από τον μουσικό της παράστασης. Όλοι όσοι καταθέσουν βιογραφικό θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση.

Η πολυαναμενόμενη παιδική παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου είχε ανακοινωθεί ότι θα φιλοξενηθεί στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη, στο Ρεξ. Ο Shrek, λοιπόν, ο αγαπημένος κινηματογραφικός ήρωας, αφού έγινε μιούζικαλ κατακτώντας το Μπρόντγουεϊ και το Γουεστ Εντ, έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα…