Διάσημοι γάμοι πριν την …ενηλικίωση

melanie
ΤΡΙΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μπορεί η Angelina και ο Brad να το πολυσκέφτηκαν μέχρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά κάποιοι άλλοι το αποφάσισαν πριν καν ενηλικιωθούν (σχεδόν).

Η Drew Barrymore ως νεαρή δεν είχε συστολές. Έτσι, όταν γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της, τον Jeremy Thomas, ο οποίος τότε ήταν αρραβωνιασμένος μάλιστα με τη Leland Hayward, αποφάσισαν να παντρευτούν στις 20 Μαρτίου του 1994. Εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και δύο μήνες μετά το γάμο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ακόμη πιο νέα ήταν η Demi Moore, όταν πρωτοπαντρεύτηκε. Τρεις μήνες είχαν περάσει από τη στιγμή που έκλεισε τα 17 της χρόνια και η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πρώτο της άνδρα (που δεν τον λές και μορφονιό), τον Freddy Moore στις αρχές του ’80.

Ron Galella/WireImage.com / Ron Galella
Στη συνέχεια χώρισε, ενηλικιώθηκε, παντρεύτηκε τον Bruce Willis, τον χώρισε, παντρεύτηκε τον Ashton Kutcher και ξαναχώρισε.

Η Olivia Wilde και ο Ιταλός σκηνοθέτης και μουσικός Tao Ruspoli παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2003 σε ένα…σχολικό λεωφορείο για να μείνει ο γάμος μυστικός. Εκείνη τότε ήταν 19 ετών. Το 2011 η Wilde κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και το 2013 ξαναπαντρεύτηκε με τον Jason Sudeikis, αυτή τη φορά, με τον οποίο φέτος απέκτησε και το πρώτο της παιδί.

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό αλλά η Milla Jovovich έχει παντρευτεί 3 φορές. Οι δύο, ο δεύτερος και ο τρίτος σύζυγός της ήταν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι σκηνοθέτες Luc Besson και Paul W. S. Anderson, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο συμπρωταγωνιστής της και τηλεοπτικός της σύντροφος στο Dazed and Confused, Shawn Andrews, τον οποίο παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η μητέρα της επενέβη και ο γάμος δύο μήνες μετά ακυρώθηκε.

Στα 16 της χρόνια πρωτογνώρισε η Bo Derek τον χολιγουντιανό σταρ John Derek, ο οποίος ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός της μάλιστα. Το ζευγάρι έζησε στην Ευρώπη μέχρι η Bo να ενηλικιωθεί και παντρεύτηκαν με την επιστροφή τους στις ΗΠΑ το 1976. Έμειναν μαζί 22 χρόνια μέχρι το θάνατό του το 1998.

Και μπορεί στην περίπτωση της Bo Derek ο εφηβικός έρωτας να κατέληξε σε παραμύθι, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στην Courtney Stodden. Η Stodden παντρεύτηκε στα 16 της χρόνια τον, κατά 34 χρόνια μεγαλύτερό της, Doug Hutchison, στις 20 Μαΐου του 2011. Το ζευγάρι χώρισε το Νοέμβριο του 2013 αλλά μένει ακόμα μαζί.

Από πολύ μικρή στα βάσανα και η Cher, η οποία παντρεύτηκε τον Sonny Bono στα 18 της. Αυτός ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός της και αν και το 1975 χώρισαν παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι. Τόσο που η ίδια δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του το 1998.

Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι», ο Macaulay Culkin αποφάσισε στα 17 του να παντρευτεί την Rachel Miner. Ο γάμος δεν κράτησε, το 2000 χώρισαν και το 2002 βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους.

Από μικρή- πάρα πολύ μικρή μάλιστα- μπήκε στα οικογενειακά βάσανα η Melanie Griffith. Στα 14 της γνώρισε και παντρεύτηκε τον 22άχρονο τότε  γνωστό ηθοποιό Don Johnson. Ο γάμος διήρκησε μόλις έξι μήνες και το 1982 η Melanie παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό  Steven Bauer.

Όμως, η πρώτη αγάπη δύσκολα ξεχνιέται και έτσι συνέχισε να έχει σχέσεις με τον Don Johnson, τον οποίο ξαναπαντρεύτηκε το 1989. Τα χρόνια πέρασαν και το 1996, η σχέση τους οριστικά τελείωσε, η Grifith εγκατέλειψε τον Don, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, τη σημερινή πρωταγωνίστρια του «50 αποχρώσεις του Γκρι», Dakota Johnson.

Η Griffith βέβαια δεν «έκλεισε» εκεί ως νύφη αφού την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον ηθοποιό Antonio Banderas, τον οποίο επίσης χώρισε φέτος.