Το «Frozen» ανεβαίνει στο Broadway

frozen
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το «Frozen» («Ψυχρά και Ανάποδα») της Disney αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους όσο λίγες ταινίες της Disney και τώρα ετοιμάζεται να τραγουδήσει το «Let It Go» και στο Broadway.

Την επισημοποίηση της μεταφοράς του «Frozen» στη σκηνή του Broadway μετέφερε ο παραγωγός της ταινίας, Peter Del Vecho, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό TV Guide, επιβεβαιώνοντας έτσι κάτι που θεωρούνταν σίγουρο εδώ και καιρό.

Το «Frozen» αποτελεί διασκευή του κλασικού παραμυθιού «Η Βασίλισσα του Χιονιού» από τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και ακολουθεί την Anna στην προσπάθειά της να βρει την αδερφή της Elsa, η οποία με ένα άγγιγμα μετατρέπει τα πάντα σε πάγο. Μαζί της σε αυτό το ταξίδι θα έχει τον Kristoff με τον τάρανδό του, τον Sven, και έναν χιονάνθρωπο που μιλάει, τον Olaf.

Τα τραγούδια του «Frozen» σημείωσαν επιτυχία δίχως προηγούμενο, με το «Let It Go» να διασκευάζεται σε κάθε πιθανή εκδοχή και να κυριαρχεί στο ίντερνετ μέχρι και σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο από την κυκλοφορία της ταινίας. Το μιούζικαλ βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια παραγωγής, αλλά με την Idina Menzel που ερμήνευσε το «Let It Go» και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους στο φιλμ (Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff) να έχουν όλοι προϊστορία  στο Broadway, ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο τελικά να βρεθεί το καστ της παράστασης.