O Robbie Williams παντρεύεται

o-robbie-williams-pantreuetai

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Ο Robbie Williams, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του σε μια κλειστή τελετή που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8/8).

Ο Robbie Williams, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του σε μια κλειστή τελετή που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8/8).

Ο 36χρονος τραγουδιστής θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου με την 31 ετών Αμερικανίδα ηθοποιό Ayda Field, σε ένα νησί κοντά στην ακτή της Καλιφόρνια.

Οι καλεσμένοι του γάμου, ανάμεσα τους και ο καλός φίλος του Williams, Jonathan Wilkes, θα φτάσουν το πρωί του Σαββάτου σε ένα μικρό λιμάνι του Λος Aντζελες και θα περάσουν από εκεί με το πλοίο στο νησί Σάντα Καταλίνα.

Τα μέλη των Take That που συντρόφευαν για χρόνια τον Williams στη μουσική του καριέρα, ο Gary Barlow, ο Mark Owen, ο Jason Orange και ο Howard Donald, θα βρίσκονται σε διακοπές και δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην τελετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Sun «Ο Robbie και η Ayda είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι αρκετό καιρό τώρα. Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί και είναι αχώριστοι. Προσπάθησαν να κάνουν τη μικρότερη δυνατή λίστα με καλεσμένους για το γάμος τους στους οποίους έχουν αποκαλύψει ελάχιστα στοιχεία για την τελετή».

Το ζευγάρι θα φύγει για ταξίδι του μέλιτος δύο εβδομάδων προτού ο Robbie Williams επιστρέψει στην Αγγλία για την προώθηση του νέου single των Take That που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.