Πέθανε η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Joan Rivers

rivers
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

H ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια του αμερικανικού τηλεοπτικού σόου «Fashion Police», Joan Rivers, πέθανε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Πριν από λίγες μέρες η Rivers έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο για μια συνηθισμένη επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ανακοπή καρδιάς την ώρα του χειρουργείου ενώ αντιμετώπιζε μία μικρής σημασίας ενδοσκοπική διαδικασία. Έκτοτε παρέμεινε σε κώμα.

Η Joan Rivers γεννήθηκε το 1933 στο Μπρούκλιν, ως Joan Alexandra Rosenberg Molinsky (ήταν κόρη Εβραίων εκ Ρωσίας), και από τη δεκαετία του 1950, που άλλαξε το όνομά της, ασχολήθηκε με το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ το 1968 είχε συμμετάσχει στην ταινία «The swimmer» με τον Burt Lancaster.

Ήταν γνωστή για τα καυστικά της σχόλιά, τα οποία συχνά προκαλούσαν οργή. Πρόσφατα χαρακτήρισε τον Barack Obama ομοφυλόφιλο και την Michelle Obama τρανσέξουαλ, την Adele ζάμπλουτη χοντρή που πρέπει να αδυνατήσει, την Jennifer Aniston εξαιρετικά πληκτική, ενώ για τον Boy George είχε πει ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλει η Αγγλία, μια βασίλισσα που δεν ξέρει να ντυθεί.

Η Joan Rivers δεν χαρίστηκε ούτε στον ίδιο τον εαυτό της αφού αναφερόμενη στις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις της, είχε πει: «Έχω κάνει τόσο πολλές πλαστικές που όταν πεθάνω θα δωρίσουν το σώμα μου στην Tupperware».

naftemporiki.gr