Οι Zombies για πρώτη φορά στην Ελλάδα

oi-zombies-gia-proti-fora-stin-ellada

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2011

Οι πέντε Zombies έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο αξέχαστες συναυλίες, στις 6 Μαΐου στο Gagarin 205 στην Αθήνα και στις 7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στο Block 33.

Το θρυλικό συγκρότημα των Zombies σηματοδότησε την British Invasion εποχή μαζί με τους Beatles, Kinks, Herman Hermits, Rolling Stones κ.α, κατακτώντας τις Η.Π.Α αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο με τα κομμάτια του «Time of the Season», « She’s Not There», και «Tell Her No».

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1961 και στα μέσα του 1964 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single «She’s Not There», το οποίο έγινε το εισιτήριο τους για τις ΗΠΑ, αφού η πρώτη φορά που το τραγούδι μεταδόθηκε στον αέρα ήταν από το ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, WINS.

Έτσι, οι Zombies περιόδευσαν στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν αρκετά singles τα οποία αγαπήθηκαν τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και αργότερα εξέδωσαν τα τραγούδια τους σε LPs.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να τους απολαύσουμε ζωντανά σε ενα best of set list της 50χρονης καριέρας τους.

Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, στις 9.30 μ.μ., εισιτήρια 30 ευρώ / Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33, 2310 533533