Ζητείται σεναριογράφος για το Top Gun 2

top-gun
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ναι, λοιπόν, έφτασε η ώρα να βγει επιτέλους το σίκουελ του hit των 80s, που έκανε τον Tom Cruise από ασχημόπαπο…κύκνο του Χόλιγουντ.

Η ιστορία με το Top Gun 2 έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι οι συνετελεστές μάλιστα της πρώτης ταινίας ήθελαν να γυριστεί η συνέχεια της επιτυχημένης αυτής ιστορίας, με τον Cruise φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κατά καιρούς ακούγονταν φήμες για σενάρια που ήταν έτοιμα και περίμεναν απλά την τελική έγκριση. Όλο αυτό με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Tony Scott, αδερφό του επίσης σκηνοθέτη Riddley Scott.

Μέχρι που στις 19 Αυγούστου του 2012 ο Tony Scott αυτοκτόνησε. Τότε όλα άλλαξαν και η διάθεση για το σίκουελ απλά ατόνησε. Ο καιρός πέρασε και πλέον, οι πάντες είναι έτοιμοι να κάνουν το όνειρο του εκλιπόντος πραγματικότητα.

Το βασικό πρόβλήμα τόσα χρόνια ήταν ότι όλα τα προσχέδια του σεναρίου, που είχαν κατατεθεί, δεν ήταν ικανοποιητικά και έτσι η παραγωγή πλέον αναζητά έναν πολύ καλό σεναριογράφο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το ρόλο θα αναλάβει ο Justin Marks, ο άνθρωπος δηλαδή που βρίσκεται πίσω από την πολυαναμενόμενη  διαδραστική διασκευή του «The Jungle Book» (Tο βιβλίο της ζούγκλας) από τη Disney.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Jerry Bruckheimer ενώ ο Maverick- Tom Cruise θα προσπαθήσει να πείσει ότι ο παλιός παραδοσιακός πιλότος μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στη νέα τεχνολογία. Η Kelly McGillis θα παίζει άραγε;