Το «τέλος» της Meredith

meredith
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Φαίνεται πως η Ellen Pompeo, η ηθοποιός που υποδύεται την Meredith στο Grey’s Anatomy, δεν ενθουσιάζεται πλέον από την υποκριτική.

«Σίγουρα δεν έχω τόση διάθεση να συνεχίσω την ηθοποιία μετά το τέλος του Grey's Anatomy» δήλωσε η διάσημη τηλεοπτική ηθοποιός σε συνέντευξή της. Αυτό που την ελκύει περισσότερο είναι η διαδικασία της παραγωγής και να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, λέει η ίδια.

Η αιώνια αγαπημένη του dr. McDreamy που έγινε γνωστή από τη σειρά, η οποία πλέον διανύει την 11η σεζόν της, έχει από καιρό μπει και στο κομμάτι της παραγωγής της δραματικής σειράς του ABC.

Και αυτό φαίνεται πως την ικανοποιεί πολύ περισσότερο. «Σίγουρα βλέπω τον εαυτό μου να βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο» τόνισε αφήνοντας υπονοούμενα ότι ενδεχομένως θα την ενδιέφερε να βρεθεί πίσω από τις κάμερες και για μία κινηματογραφική ταινία.

«Δε βρίσκω την υποκριτική δυνατό «στοιχείο». Σ' αυτό το στάδιο της ζωής μου, τουλάχιστον. Εννοώ ότι δεν πρόκειται να βγω και να κάνω μία από εκείνες τις βαρύγδουπες δηλώσεις ότι εγκαταλείπω την υποκριτική και μετά τον Φεβρουάριο να επιστρέψω…Προσπαθώ να έχω ανοιχτή καρδιά, μυαλό , ψυχή και πνεύμα σε ό ,τι εμφανιστεί στο δρόμο μου».

Βέβαια, η νέα σεζόν, η 11η, της σειράς έχει χαρακτηριστεί από τη δημιουργό Shonda Rhimes ως η «Χρονιά της Meredith» με σκηνές από το παρελθόν του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, του Derek και της Meredith.

«Αισθάνομαι ότι η υποκριτική ήταν μία υπέροχη ευκαιρία και έχω κάνει τόσα πολλά σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία 11 χρόνια…ίσως κάποιο κομμάτι του εαυτού μου αισθάνεται ότι κάποιες στιγμές έχω να αποδείξω κάτι. Και με την υποκριτική δεν αισθάνομαι ότι έχω πλέον να αποδείξω κάτι άλλο, αν και δεν έχω διακρίσεις.»

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε λέγοντας ότι «Αισθάνομαι επιτυχημένη στην υποκριτική τέχνη. Για το προσωπικό μου ταξίδι, έφτασα στην απόλυτη κορυφή αυτού που θα μπορούσα να προσφέρω στην τηλεόραση και θα ήθελα να δοκιμάσω ένα νέο «άθλημα» και να δω αν είμαι καλή και σε κάτι άλλο».