Τα διάσημα «φυντάνια» των...διασήμων

hanks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Από παιδί δημοσίων υπαλλήλων να βγει Χολιγουντιανός σταρ, δύσκολο. Γι' αυτό και εγώ αρκέστηκα στη δημοσιογραφία.

Όχι ότι είχα ταλέντο στην υποκριτική αλλά λέμε τώρα. Το ...κατά μάνα κατά κύρη όμως δεν έχει βάση μόνο στις οικογενειοκρατικές βιοτεχνίες της εγχώριας κοινωνίας αλλά και στους σταρ του Χόλιγουντ.

Η πιο διάσημη ηθοποιός δεύτερης γενιάς είναι η Angelina Jolie. Με πατέρα τον John Voight επίσης ηθοποιό που ενδεχομένως να τον έχει ξεπεράσει κιόλας σε φήμη, όχι σε υποκριτικό ταλέντο…ακόμα, η πορεία της ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένη. Αλλά προσπερνώντας τη γενιά της Angelina (βλέπε Charlie Sheen και Ben Stiller) λέω να μιλήσουμε για τα νέα φυντάνια.

Ο Colin Hanks είναι ίσως ο πιο πετυχημένος της λίστας με περιουσία που αξιολογείται στα 15 εκατ. δολάρια. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Τom Hanks και δεν έχασε. Ετοιμάζει μάλιστα και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Jack Quaid, ο γιός του Dennis Quaid και της Meg Ryan από όποια πλευρά κι αν έπαιρνε δε μπορούσε παρά να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Και τα καταφέρνει μια χαρά. Τον Απρίλιο του 2011 μάλιστα του προτάθηκε να παίξει στο «The Hunger Games», είπε το μεγάλο ναι και έτσι τον είδαμε να εκπροσωπεί την Επαρχία 1.

Η Eva Amurri από την άλλη, είναι πιο αναγνωρίσιμη. Η κόρη της Susan Sarandon είναι επίσης πολύ καλή ηθοποιός αλλά σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσει την οσκαρική μητέρα της. Και δεν είναι μόνο το ταλέντο που πήρε από αυτή αλλά και την πολιτική και ακτιβιστική της δράση. Περήφανη μάνα η Susan.

Αυτή που θα δυσκολευτεί πολύ να πείσει ότι είναι το ίδιο καλή με την μητέρα της βέβαια είναι η Mamie Gummer. Κόρη της 18 φορές υποψήφιας για Oscar Μeryl Streep μάλλον θα είναι δύσκολο να προσπερνά αδιαφορώντας τα 3 χρυσά αγαλματίδια της μαμάς της κάθε φορά που θα τα βλέπει να στέκουν αγέρωχα στην οικογενειακή σερβάντα.

Η συζυγική ζωή του Βruce Willis και της Demi Moore μπορεί να μην ευδοκίμησε αλλά το φυντάνι τους, η Rumer Willis τα έχει πάει μια χαρά μέχρι τώρα, κερδίζοντας και τον τίτλο της Miss Golden Globe το 2009. Οι αδερφές της πάντως Tallulah Belle Willis και Scout LaRue Willis ενδεχομέως να πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα. Πόσοι ηθοποιοί πια σε ένα σπίτι;

Tελευταία αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένη η πολλά υποσχόμενη κόρη του Don Johnson και της Melanie Griffith, Dakota Johnson, που όλοι περιμένουν πώς και πώς να τη δουν ως την υποτακτική ερωμένη του κυρίου Γκρέι, στην κινηματογραφική μεταφορά του «50 αποχρώσεις του Γκρι». Για να δούμε τι θα δούμε και εκεί...

Σόφη Ζιώγου
[email protected]