Το θρίλερ ενός μυστηριώδους επισκέπτη

guest
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο γοητευτικός Dan Stevens δεν είναι ένας απλός ...επισκέπτης.

Από την τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον», ο Dan Stevens εκπλήσσει ευχάριστα σε ένα θρίλερ, που έχει κερδίσει αρκετούς κριτικούς. To όνομα αυτού «The guest».

Ένταση, αγωνία, δράση και χιούμορ άριστα κατανεμημένα χαρακτηρίζουν την ταινία «Ο επισκέπτης» του Adam Wingard. Πρωταγωνιστής ένας μυστηριώδης επισκέπτης, ο φιλικός στρατιώτης, Ντέιβιντ, που φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Πίτερσον λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους που χάθηκε στο καθήκον.

Οι Πίτερσον υποδέχονται τον Ντέιβιντ στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους. Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, Άννα, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο Ντέιβιντ πίσω από όλα αυτά.

Όταν όμως, τελικά, οι υποψίες της Άννα γίνουν όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πλέον αργά για όλους;

Σκηνοθεσία: Adam Wingard. Πρωταγωνιστούν: Dan Stevens, Maika Monroe, Ethan Embry, Joel David Moore, Candice Patton κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.