Ο Leo λέει «όχι» στον Steve Jobs

leo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ή καλύτερα στην πολυαναμενόμενη ταινία του Danny Boyle για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του ιδρυτή της Apple -μιας και η προηγούμενη απόπειρα του Ashton Kutcher ήταν επιεικώς αποτυχημένη.

Ένα τρανό «Όχι» - σαν του Μεταξά- είπε ο Leonardo DiCaprio στον πρωταγωνιστικό ρόλο για την ενσάρκωση του Steve Jobs και άλλαξε τα κινηματογραφικά σχέδια της Sony.  Με τον Leo εκτός προγράμματος λοιπόν, οι Ben Affleck, Matt Damon και Christian Bale ανεβαίνουν στη λίστα των υποψηφίων.

Μέχρι πρότινος βέβαια περιμέναμε ότι ο DiCaprio θα συμφωνούσε σε μία επανένωση με τον σκηνοθέτη του «The Beach» (Η  παραλία) δεδομένου ότι ο ίδιος θα είχε πάρει τα ρεπό του για κάποιο καιρό μετά το τέλος των γυρισμάτων του «The Revenant».

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως θα ήθελε παραγωγή και σκηνοθέτης και τώρα η Sony βρίσκεται σε αναζήτηση νέου Steve Jobs. Στο σενάριο ωστόσο τα πράγματα παραμένουν σταθερά με τον Aaron Sorkin, να επικεντρώνει τη ζωή του Jobs σε τρεις περιόδους: πριν την μεγάλη τεχνολογική έκρηξη της Apple και από κει στο Mac κα το iPod.

Ωστόσο ο Leo δεν είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο πολύπαθο τελικά αυτό project, καθώς αρχικά υποτίθεται ότι θα το σκηνοθετούσε ο David Fincher, ο οποίος ήθελε για πρωταγωνιστή του τον Bale. Πλέον, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Boyle πιέζει να γίνει η αντικατάσταση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και κάπως έτσι ο Bale ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, χωρίς τον Fincher όμως.

Το γιατί ακριβώς είπε όχι ο Leo παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμα. Εκτός και αν έχει να κάνει με τον πρόσφατο (σήμερα μάλιστα ανακοινώθηκε) χωρισμό του από το supermodel της Victoria Secret, Toni Garrn. Προς διερεύνηση...