H Carrie Bradshaw έχει νεότερα...

sex2
ΤΡΙΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

...με την πιο διάσημη γυναικοπαρέα της Νέας Υόρκης να ξέρει πολύ καλά πώς να κρατά τους πιστούς φανς σε αγωνία.

Το twitter έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες με τις υπόνοιες που πολύ έξυπνα ομολογουμένως άφησε η Sarah Jessica Parker να αιωρούνται στον αέρα.

Το κινηματογραφικό sex στην υπηρεσία των social media λοιπόν και οι φιλενάδες Kristin Davis και Sarah Jessica Parker, παιδεύουν το κοινό που τις ακολουθεί πιστά με διφορούμενες πληροφορίες. Τι θα γίνει τελικά κυρία μου; Θα το κάνετε ή όχι το 3ο σίκουελ της ταινίας;

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και καιρό- και σιγά μη δε σας ενημερώναμε εμείς πια, αστεία πράγματα-. Αυτές οι φήμες έλεγαν ότι ενδεχομένως η ταινία να βρίσκεται στα σκαριά (κάτι είχε ακουστεί και για γυρίσματα στην Ελλάδα, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έστω και αν η Sarah Jessica Parker κυκλοφόρησε στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό).

Ωστόσο, οι φήμες «φούντωσαν» όταν η Davis, η γνωστή Charlotte York δηλαδή, ξεκίνησε την ψιλοκουβέντα με την SJP στο twitter αφού ανέβασε μία φωτογραφία με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της γράφοντας «μου λείπεις». Η Parker, εννοείται ότι απάντησε αμέσως «και μένα. Τα ‘μαθες τα νέα;».

Ε, πολύ ήθελε να ξεκινήσει το retwitting; Ναι είπε η Charlotte, «κανόνισε πότε να βρεθούμε να γιορτάσουμε, μην ενθουσιάζομαι και τόσο πολύ», συνέχισε και κάπως έτσι έτρεξαν οι φαν να ρωτήσουν την Parker για ποια νέα μιλάνε. Το παιχνιδάκι συνεχίστηκε με την Kim Cattrall, γνωστή ως Samantha Jones, να απαντάει ότι «σε ότι αφορά στα νέα αυτά…οι φήμες είναι πολύ κολακευτικές».

Διφορούμενο το σχόλιο, το οποίο όμως ψιλοξεκαθάρισε η Jennifer Hudson, που έπαιζε τη βοηθό της Carrie Bradshaw, σε συνέντευξή της λέγοντας: «Νομίζω ότι μάλλον θα γίνει το σίκουελ. Κάποιος με πλησίασε και μου μίλησε γι’ αυτό. Άρα αν συζητιέται η όλη διαδικασία, ίσως και να γίνει. So look for it» έκλεισε το σχόλιο με νόημα.

Η μόνη που έχει μείνει απαθής ακόμα στα σχόλια και τον ντόρο είναι η Cynthia Nixon, δηλαδή η νευρωτική Miranda Hobbes, που αν και παλαιότερα ήταν αντίθετη με την επιστροφή της γυναικοπαρέας, αργότερα είπε ότι «αν ο δημιουργός Michael Patrick King έχει ένα ακόμα σενάριο και η Sarah Jessica συμφωνήσει φυσικά και θα κατενθουσιαστώ. Αλλά το παιχνίδι είναι στα δικά τους χέρια».

Υπενθυμίζω δε ότι η πρώτη νύξη για το όλο σκηνικό δεν ξεκίνησε με τη φωτογραφία και τις εκατέρωθεν εκφράσεις αγάπης των Parker και Davis, αλλά είχε ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου με το tweet της SJP: «Dashed home to watch @kimcattrall on @bravowwhl. Next best thing to sitting across from her at the coffee shop. Sending luv. X,sj». Τα συμπεράσματα δικά σας