Γιατί όλοι δικαιούνται να έχουν... παρελθόν

cher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Όποιος γυρίζει, μυρίζει (σχεδόν) και όποιος ψάχνει βρίσκει. Μάλλον αυτό θα γίνει το μότο της στήλης του σινεμά, στο εξής, προς τέρψιν μόνο δική σας.

Δευτέρα και τι χρειάζεται για να ξεκινήσει μία εβδομάδα με όρεξη (εκτός από άδεια εννοώ); Λίγη ψιλοκουβέντα (σιγά μην παραδεχτώ ποτέ το κουτσομπολιό πια).

Επειδή εσείς το ζητήσατε λοιπόν, ιδού ποιος έβγαινε με ποια τότε τον παλιό καιρό, που ήταν όλα πιο αθώα(;).

Δε θα μπορούσα να μη ξεκινήσω από τον Tom Cruise, ο οποίος προκειμένου να εισχωρήσει στα άδυτα του Χόλιγουντ σιγά μην ...κολλούσε στο μαλλί της Cher. Όπερ και εγένετο, σχετίστηκε (αλλιώς ακούγεται αυτό, δε θέλω να έχω εικόνες πια) με τη Cher, τότε στα μέσα των 80s. Βλέπεις, τότε αυτή είχε καβαλήσει τα charts στο Billboard και εκείνος απλά τη βοηθούσε να παραμείνει ταπεινή. «Ήταν τόσο ντροπαλό αγόρι. Δεν είχε καθόλου χρήματα…Αλλά τον αγαπούσα, ήταν υπέροχος» έχει πει η Cher και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Η γυναίκα που μεταμορφώθηκε για ένα ρόλο και κατάφερε να γίνει fashion icon όλων των γυναικών του κόσμου, η Sarah Jessica Parker πλέον είναι πιστή σύζυγος και μητέρα. Αλλά το είχε και αυτή το φλερτ της. Στα μέσα του 80s ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα, αυτή άνοιξε (τι καμιά χαζή ήταν;) και αντίκρισε τον Mr. Iron man, δηλαδή τον Robert Downey Jr. Έπειτα από 7 χρόνια φαγούρας χώρισαν και η SJP παντρεύτηκε τον τωρινό της σύζυγο Matthew Broderick.

Ο οποίος τότε, το 1987, είχε σχέση με την Helen Hunt. Η σχέση αυτή μάλιστα σύντομα…κατέληξε σε μία φιλία χρόνων μεταξύ τους. Πάλι καλά να λένε γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

Lance Armstrong και Ashley Olsen: ο πρώην της Sheryl Crow και πολυσυζητημένος πρωταθλητής είχε μία μυστική σχέση με την Ashley Olsen το 2007. Ερώτηση: αυτά τα δίδυμα έχουν ένα θεματάκι με τους μεγαλύτερους άντρες ή ιδέα μου είναι;

Το 1999, πολύ πριν όλη η υφήλιος αρχίσει να μιλά για το 6pack του Ryan Reynolds (μετά ακολούθησε το ταλέντο) είχε γοητευτεί από τη συνάδελφό του Kristen Johnston. Τι κι αν του ‘ρίχνε μία δεκαετία; Τι κι αν πήγαν μαζί στην πρεμιέρα του …πράσινου μιλίου τότε (ναι, της ταινίας) ο Reynolds, σύντομα άλλαξε γούστο. Επόμενη στάση: Alanis Morissette.

Το πιο κωμικό ζευγάρι της λίστας σίγουρα είναι η Kathy Griffin και ο Jack Black. Οι δυο τους είχαν σχέση πολύ πριν γίνουν γνωστοί. Όταν μάλιστα τον σύστησε στη μαμά της εκείνη είπε «Θεέ μου, μοιάζει με δολοφόνο κατά συρροή». Το χιούμορ μάλλον είναι κληρονομικό.

Όταν ο Enrique Iglesias είδε τη Sofia Vergara κάτι αναστατώθηκε μέσα του. Και σίγουρα κανείς δεν τον αδικεί, όπως και αυτή εξάλλου. Υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, αλλά όταν τους ρωτούσαν έλεγαν «είμαστε μόνο φίλοι». Κανείς δεν τους πίστευε και καλά έκανε.

Ένα από τα πιο περίεργα ζευγάρια ήταν η Whoopi Goldberg με τον Ted Danson. Η γνωριμία έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 90, στο «Made in America». Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος, αλλά λέγεται ότι την ερωτεύτηκε τόσο πολύ τη Whoopi, που παράτησε την οικογένειά του και μετακόμισε σε ένα ξενοδοχείο μαζί της.

Είχαν και σχέδια να παντρευτούν μόλις θα έβγαινε το διαζύγιό του, αλλά οι γονείς του επενέβησαν (περίεργο αλλά όχι δεν είναι Έλληνες), ο Ted υπέκυψε, ράγισε την καρδιά της Whoopi και τη χώρισε.  Κάποτε ο ίδιος είχε δηλώσει «Θα περπατούσα στη σκιά της Whoopi για το υπόλοιπο της ζωής μου. Λατρεύω αυτή τη γυναίκα».

Μα τι ρομαντικός πια! Ανατρίχιασα. Και κάπου εκεί ραγίζεις με τον ατελέσφορο (να τον πω) έρωτα του Ted και της Whoopi αλλά εκείνη τη δόλια τη γυναίκα του, κανείς δεν την σκέφτηκε. Και για όσους έχουν απορία, ναι, ο Ted χώρισε και από τη γυναίκα του (η δεύτερη ήταν).

Σόφη Ζιώγου
[email protected]